To je to što me zanima!

Propustili ste finale najvećeg regionalnog MMA turnira? Evo gdje možete pogledati borbe...

Sedam borbi je na YouTube kanalu 24sata cijelo vrijeme pratilo desetak tisuća fanova, a sada sve možete pogledati u Oriđiđi Videoteci gdje možete vidjeti i ostale borilačke sadržaje
Vidi originalni članak

Treća je bila sreća za sve ljubitelje Armagedona i slobodne borbe pa smo tako svi mogli uživati u sedam fantastičnih mečeva od kojih ni jedan nije otišao u sudačku odluku. 

Klikni OVDJE i pogledaj finale prve sezone Armagedona u Oriđiđi Videoteci! 

Najiščekivaniji je bio meč Marka Bojkovića i Patrika Čelića. Veliki talenti su se prije samog meča prozivali po društvenim mrežama, ali priča u kavezu je bila idealna i puna fantastičnih udaraca i poteza. Pobjedu je na kraju odnio srpski borac gušenjem.

- Za Marka sada ide jedan odmor. Prvo ćemo ga napuniti čokoladom i ostalim slatkišima, to najviše voli - rekao je nakon borbe Bojkovićev trener Ivan Đorđević i beogradskog Ahieja.

I Marko Ostanek u šlagerskom je okršaju zagrebačkih boraca za prvaka do 77 kilograma gušenjem svladao Jakoba Kosića i kako kaže, ostvario svoje snove, a ispred dvorane dočekalo ga je na desetke navijača iz Dubrave. 

Daniel Bažant je u kategoriji do 66 kilograma nastupio protiv Nine Škrijelja, ali je diskvalificiran zbog nedopuštenih udaraca u potiljak. Samo dan nakon borbe preko objave na Instagramu zatražio je revanš.

- Nije moja greška, ja sam želio nastaviti. Što se mene tiče, dajte revanš - rekao je Nino Škrijelj. 

Sve borbe pogledajte i na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare