Video

Komentari 0

Propustili ste finale najvećeg regionalnog MMA turnira? Evo gdje možete pogledati borbe...

Propustili ste finale najvećeg regionalnog MMA turnira? Evo gdje možete pogledati borbe...

Sedam borbi je na YouTube kanalu 24sata cijelo vrijeme pratilo desetak tisuća fanova, a sada sve možete pogledati u Oriđiđi Videoteci gdje možete vidjeti i ostale borilačke sadržaje

Treća je bila sreća za sve ljubitelje Armagedona i slobodne borbe pa smo tako svi mogli uživati u sedam fantastičnih mečeva od kojih ni jedan nije otišao u sudačku odluku. 

Klikni OVDJE i pogledaj finale prve sezone Armagedona u Oriđiđi Videoteci! 

Najiščekivaniji je bio meč Marka Bojkovića i Patrika Čelića. Veliki talenti su se prije samog meča prozivali po društvenim mrežama, ali priča u kavezu je bila idealna i puna fantastičnih udaraca i poteza. Pobjedu je na kraju odnio srpski borac gušenjem.

- Za Marka sada ide jedan odmor. Prvo ćemo ga napuniti čokoladom i ostalim slatkišima, to najviše voli - rekao je nakon borbe Bojkovićev trener Ivan Đorđević i beogradskog Ahieja.

I Marko Ostanek u šlagerskom je okršaju zagrebačkih boraca za prvaka do 77 kilograma gušenjem svladao Jakoba Kosića i kako kaže, ostvario svoje snove, a ispred dvorane dočekalo ga je na desetke navijača iz Dubrave. 

Daniel Bažant je u kategoriji do 66 kilograma nastupio protiv Nine Škrijelja, ali je diskvalificiran zbog nedopuštenih udaraca u potiljak. Samo dan nakon borbe preko objave na Instagramu zatražio je revanš.

- Nije moja greška, ja sam želio nastaviti. Što se mene tiče, dajte revanš - rekao je Nino Škrijelj. 

Sve borbe pogledajte i na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.