To je to što me zanima!

Samo pumpajte sklekove! Uz partnera ostanite u top formi...

Naši fitness treneri na YouTube kanalu 24sata 'donose' najbolje vježbe u vaš dom. U ovom videu pokazali su kako sklekovi u paru mogu izgraditi vašu liniju i spremiti vas za ljeto
Vidi originalni članak

Filip Forjan, fitness trener iz Bjelovara je zajedno sa svojom fitness partnericom Tijanom Teklić, na YouTube kanalu 24sata pokazao kako se sklekovi mogu raditi i u dvoje. U novom videu naglasak je na sklekovima u paru uz koje jačate mišiće ruku i prsa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Idemo u poziciju ženskog skleka, dižemo se prema gore i dajemo si pet. Najbolje je raditi 10-20 ponavljanja i tako četiri serije - objašnjava Filip koji je preporučio da se ova vježba radi i iz bočnih pozicija. Vježbajte i zabavite se!

FITNESS VJEŽBE I SAVJETI Filip i Tijana vježbaju s rolom papira: 'Ne trebaju vam utezi'

- Ako želite poboljšati svoje zdravlje, izgled i kondiciju ove vježbe možete odraditi svaki dan po pola sata i na taj način ćete poboljšati sve navedene elemente - zaključio je Filip. Nakon svake vježbe bitno je istegnuti se jer se na taj način mišići izdužuju, umjesto da se skraćuju.

PRIPREMITE SE ZA LJETO Top vježbe: Uz pomoć torbe i čučnjeva do isklesanog tijela

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE OSTALE VJEŽBE ZA PAROVE:

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • krkonosebeskidi 12.05.2020.

    O boze sto sve stavljate pa ovo nema veze sa vezom ja treniram pisanje u dalj uzvodno trcanje nizobalno kotrljanje cik cak gledanje i tako dalje

  • 1runner 12.05.2020.

    ja sam pumpao sa zenom pa je sad trudna. Lp

  • 12.05.2020.

    Jeeee uz partnera bi i ja nju digao,a sam ne bi ni mrvicu digao s poda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare