To je to što me zanima!

Sara iz 'Crno-bijelog svijeta' kod Šebalja mijenjala gumu, on je hvalio: 'Ti si baš idealna žena'

Red vrištanja, red pjevanja i dobra zabava. U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' na YouTube kanalu 24sata, u Šebaljevim majstorijama uživala je glumica Sara Stanić
Vidi originalni članak

Isuse! Kako je ovo ludo čovječe. Ti si pacijent! , govorila je glumica Sara Stanić nakon što je Šebalj krenuo okretati auto pod ručnom i driftati u novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište'. Glumica iz 'Crno-bijelog svijeta' kasnije je i sama preuzela vozačko mjesto, a nakon driftanja, mijenjala je i gumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nego je Šebalj krenuo s vožnjom, popričao je sa Sarom. Saznao je da je glumila u prvom hrvatskom erotskom filmu 7sex7, a ono što ju je također proslavilo su, uloge u popularnoj TV reklami za digitalnu televiziju, ali i serija 'Crno-bijeli svijet', čije je emitiranje četvrte sezone završilo ove godine.

- Navijam za to da bude i peta sezone serije, redatelj Kulenović i ekipa nisu sigurni. Nije do nas, nego, kao i uvijek, u financijama - rekla je Sara koja bi se bez ikakvih problema priključila snimanju nastavka popularne serije.

Nakon kratkog razgovora, Šebalj je dodao malo gasa. Za početak je okrenuo auto pod ručnom, a kasnije je počeo i driftati, a svoju gošću je 'natjerao' i da pjeva. Sara je tijekom lude vožnje pokušala pjevati pjesmu Jelene Rozge 'Bižuterija', ali i vječiti hit Mate Miše Kovača, kojeg Šebalj traži kod svakog tko mu dođe u emisiju - 'Ako me ostaviš'. A onda je Sara preuzela volan.

- Imali smo tri pokušaja. U prvom nismo uspjeli ništa. U drugom je uspjela potegnuti ručnu, a u trećem je uspjela okrenuti volan - rekao je Šebalj nakon Sarinih pokušaja okretanja auta pod ručnom.

Nakon što je iz četvrtog pokušaja uspjela izvršiti izazov, uslijedio je novi. Ovoga puta Sara je morala okretati auto u krug, a na samom kraju morala je i promijeniti gumu koju je 'spalila'.

- Hvala što se brineš za moju karijeru rada u pitu Formule 1 - našalila se Sara sa Šebaljem dok joj je objašnjavao kako da promijeni gumu. Na posljetku, Šebalj je bio zadovoljan Sarinim vještinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je idealna žena. Ima šelnu na ruci, zna promijeniti gumu, zna okrenuti auto pod ručnom i zna driftati. Svaka čast - pohvalio ju je Šebalj.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • unrec 15.04.2021.

    Radili jednom zajedno,predivna zena

  • hrvoje58 15.04.2021.

    Baš je bombon

  • valjamte popesku 14.04.2021.

    Sara je meni prekrasna,al kaj kad i a ni ne zna za mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare