Obavijesti

Video

Komentari 8

Sara iz 'Crno-bijelog svijeta' kod Šebalja mijenjala gumu, on je hvalio: 'Ti si baš idealna žena'

Sara iz 'Crno-bijelog svijeta' kod Šebalja mijenjala gumu, on je hvalio: 'Ti si baš idealna žena'
7

Red vrištanja, red pjevanja i dobra zabava. U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' na YouTube kanalu 24sata, u Šebaljevim majstorijama uživala je glumica Sara Stanić

VIDEO

Isuse! Kako je ovo ludo čovječe. Ti si pacijent! , govorila je glumica Sara Stanić nakon što je Šebalj krenuo okretati auto pod ručnom i driftati u novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište'. Glumica iz 'Crno-bijelog svijeta' kasnije je i sama preuzela vozačko mjesto, a nakon driftanja, mijenjala je i gumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nego je Šebalj krenuo s vožnjom, popričao je sa Sarom. Saznao je da je glumila u prvom hrvatskom erotskom filmu 7sex7, a ono što ju je također proslavilo su, uloge u popularnoj TV reklami za digitalnu televiziju, ali i serija 'Crno-bijeli svijet', čije je emitiranje četvrte sezone završilo ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Navijam za to da bude i peta sezone serije, redatelj Kulenović i ekipa nisu sigurni. Nije do nas, nego, kao i uvijek, u financijama - rekla je Sara koja bi se bez ikakvih problema priključila snimanju nastavka popularne serije.

Nakon kratkog razgovora, Šebalj je dodao malo gasa. Za početak je okrenuo auto pod ručnom, a kasnije je počeo i driftati, a svoju gošću je 'natjerao' i da pjeva. Sara je tijekom lude vožnje pokušala pjevati pjesmu Jelene Rozge 'Bižuterija', ali i vječiti hit Mate Miše Kovača, kojeg Šebalj traži kod svakog tko mu dođe u emisiju - 'Ako me ostaviš'. A onda je Sara preuzela volan.

- Imali smo tri pokušaja. U prvom nismo uspjeli ništa. U drugom je uspjela potegnuti ručnu, a u trećem je uspjela okrenuti volan - rekao je Šebalj nakon Sarinih pokušaja okretanja auta pod ručnom.

Nakon što je iz četvrtog pokušaja uspjela izvršiti izazov, uslijedio je novi. Ovoga puta Sara je morala okretati auto u krug, a na samom kraju morala je i promijeniti gumu koju je 'spalila'.

- Hvala što se brineš za moju karijeru rada u pitu Formule 1 - našalila se Sara sa Šebaljem dok joj je objašnjavao kako da promijeni gumu. Na posljetku, Šebalj je bio zadovoljan Sarinim vještinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šebalj učio Saru iz ‘Crno-bijelog’ svijeta mijenjati gumu | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 65 13:14

- Ovo je idealna žena. Ima šelnu na ruci, zna promijeniti gumu, zna okrenuti auto pod ručnom i zna driftati. Svaka čast - pohvalio ju je Šebalj.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang