To je to što me zanima!

Šarić se vratio ukočeniji nego ikad: Cijelu emisiju nije mrdao

Nakon stanke zbog operacije leđa, malo manje pokretan, Ivan Šarić, vratio se u studio 'Zenzacije'. U novoj epizodi pričao je i o bordelima s lutkama, svećenicima i mržnji prema koalama
Vidi originalni članak

U novoj epizodi 'Zenzacije', nakon stanke za operaciju, Šarić se vratio polupokretan, ali i dalje urnebesno smiješan. 

- Primijetit ćete da nisam baš previše pokretan, okrećem se kao stari Batman, ali ne smijem se kretati nigdje osim naprijed i nazad. Ali eto, na nogama sam - sretno govori Ivan Šarić koji je zbog svojih dugogodišnjih problema s leđima završio na operaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zenzacija je komičan show koji izlazi svakog četvrtka na YouTube kanalu 24sata, a domaćin je komičar Ivan Šarić. U sedamnaestoj epizodi osvrnuo se na požare u Australiji i influencere koji su ga iskoristili, bordel s plastičnim ženama u Sloveniji, Don Damira Stojića i sportske uspjehe Hrvata.

U novoj rubrici Fun Fact Ivana Šarić pokušao je uništiti slatku sliku o koalama koju svi imaju. Pa je zato nabrojao razloge, od toga da većina koala ima klamidiju pa do njihove agresivnosti koja je veća kod koala nego kod aligatora.

Ivan Šarić ponovno je spojio najgore i najbolje od interneta prošlog tjedna i napravio novu epizodu 'Zenzacije' koja se prikazuje na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE NOVU ŠARIĆEVU ZENZACIJU: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 31.01.2020.

    Hvala šariću .sad mogu ici kak...

  • hrvoje58 31.01.2020.

    Ovog tipa toliko forsaju,a popularan je ko picajzla

  • Štef321 31.01.2020.

    Haha pa dokle više primi se lopate .

Komentiraj...
Vidi sve komentare