To je to što me zanima!

'Smrznuo sam se od straha': Uz brod mu iskočio grbavi kit

Ribar je doživio nezaboravno iskustvo u američkoj državi New Hampshire, u vodama kod Hampton Beacha. Nije se nadao da će uz njegov brod iz mora iskočiti kit i priuštiti mu prizor kojega neće tako brzo zaboraviti
Vidi originalni članak

Zach Fahey je bio u ribolovu sa svojim ocem i još jednim ribarom kad je snimio grbavog kita koji je izronio iz mora i vinuo se u zrak. Bio je veoma blizu broda na kojem su se nalazili, a koji je dugačak oko šest metara.

- Čudim se što nisam kameru ispustio iz ruke - rekao je 28-godišnji Zach.

Kita je uočio još ranije u moru te se pripremio na snimanje ukoliko izroni. Upravo se to i dogodilo. Kad je kit izronio, Zach je bio spreman. No, ipak se nije nadao da će izroniti tako blizu broda.

KRVAVA TRADICIJA 'Bilo je grozno čuti cviljenje': Snimljeno strašno klanje kitova

- Smrznuo sam se od straha. No, kad sam shvatio u što zapravo gledam, bilo je prilično cool - rekao je za The Boston Globe.

A kako i ne bi kad je samo kitova glava bila velika kao gotovo cijeli brod.

DRUGA NAJVEĆA ŽIVOTINJA Pronašli leš nasukanog kita: 'Nemojte mu se približavati'

- Bio sam uzbuđen ne samo zbog toga što sam vidio, već i zbog toga što sam to uspio snimiti tako da mi ljudi mogu vjerovati - rekao je presretan Zach.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rafo 23.08.2018.

    Još da je snimio u normalnom, horizontalnom položaju, pa da se vidi lijepi, široki kadar...

  • gladijator 23.08.2018.

    Baš ga je iznenadio, vidi se da je tražio gdje će izroniti...

  • marlena 23.08.2018.

    grbavi kit je jedna od najljepših životinja..oni i njihova pjesma koju pjevaju, prekrasni su. super je kako među sobom imaju top liste pjesama i kako neka pjesma postaje hit nakon što se proširi oceanima svijeta, lol, <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare