To je to što me zanima!

Superheroj Scooby iz Slavonije spašava druge pse svojom krvi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njemačka harlekin doga jedini je pas istočno od Zagreba koji daruje svoju krv. Do sad je njegova krv spasila već tri psa, a Scooby zauzvrat ne traži baš ništa. Iako pikanje ni njemu nije drago, on ne pokazuje strah
Vidi originalni članak

Doga Scooby ponos je vlasnika Slavena Karajice, veterinarskog tehničara, koji je uvidio golemu potrebu za darivateljima krvi na četiri noge. Popularni osječki dr. Dolittle, veterinar Goran Spasovski, Scoobyja hvali na sve strane:

- Koliko sam upoznat sa situacijom, istočno od Zagreba Scooby je trenutno jedini pas čiji vlasnik dolazi u pomoć sa Scoobyjem za one najteže slučajeve - kaže Goran Spasovski. Naziva ga i svojim džokerom u hitnim traumatsko-infektivnim intervencijama.

POGLEDAJTE KAKO DOGA SCOOBY SPAŠAVA DRUGE PSE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Scooby ima tek nepune dvije godine, a već je u grebenu visok 53 centimetra, a težak je 83 kilograma. Sve te kvalitete čine ga savršenim darovateljem krvi, a vlasnik Slaven kaže kako se već priviknuo na ordinaciju, u kojoj uživa gledati druge pse. Nakon što daruje pola litre krvi, Scoobyju se zna malo vrtjeti, ali odmah nakon fine hrane koju dobije u ordinaciji osjeća se bolje. Neki su ga vlasnici pasa nagradili cijelim vrećama.

Jazavčar s piroplazmozom, mops kojeg je netko otrovao i Cane Cors s obilnim krvarenjem nakon abortusa živote duguju Scoobyju, a sigurno neće ostati njegovi jedini "štićenici".

Idi na 24sata

Komentari 13

  • koko82 14.06.2016.

    cucku svaka cast... nego fora mi je ova igra koju igram sa 24sata..... ocu klinut na clanak... al u zadnji trenutak primjetim video vijesti.... a ne ne.....

  • tgisblue 14.06.2016.

    Doge su fenomenalne. Jesu velike ali su mirne. Kako fino da sapu, ljubin ga! Ono moje tele Ridgeback, nemozes mu sapu taknit a kamoli nokte sisas a da ne popizdi.

  • jelenaZGB 13.06.2016.

    mislila sam da psi imaju više od 20 krvnih grupa i zeznuto je pronaći univerzalnog donora? ispravite me ako griješim....

Komentiraj...
Vidi sve komentare