To je to što me zanima!

'Sve bih napravio za ulogu, osim nekih morbidnih situacija'

Mladi glumac, pjevač i spisatelj Filip Riđički odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio nam je detalje iz serija 'Crno-bijeli svijet' te 'Zabranjene ljubavi' u kojima je glumio
Vidi originalni članak

Sve bih napravio za ulogu, osim nekih morbidnih situacija, primjerice sa životinjama, rekao nam je Filip Riđički, glumac koji je utjelovio lik Kipa u 'Crno-bijelom svijetu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serija 'Crno-bijeli svijet' ulazi u četvrtu sezonu, a i sam Filip Riđički nije očekivao da će serija doći tako daleko. 

- Nisam se tome nadao. Treća sezona mi je bila veće iznenađenje, a ovo sada mi je šok kompletni. Snimanje će biti pod mjerama opreza što će biti škakljivo. Kao i svugdje, to će biti čudno i nedefinirano - rekao nam je Filip koji kaže da će nakon snimanja uzeti godišnji od mjesec dana i uživati. Za ulogu Kipa pak smatra da se u njoj najbolje snašao.

- Bila je velika audicija, a dok sam pivo pivu u jednom kafiću, Goran Kulenović me nazvao i rekao da je impresioniran mojom snimkom s audicije - objasnio je Filip kako je 'postao Kipo'.

- Kipo je više ekstrovert, više voli ljude nego ja, a ja sam više introvert - kaže Riđički.

Sa svojih 17 godina dobio je svoju prvu važniju ulogu, onu u 'Zabranjenoj ljubavi'.

POGLEDAJTE REAKCIJU MIRNE I MARIA NA SCENE IZ SERIJE: 

- Ta serija me zapravo stvorila, neću se nikada sramiti toga. 'Crno-bijeli svijet' je ipak recentniji - objašnjava Filip svoje dvije najpoznatije uloge. Kako kaže, što je stariji, to je samouvjereniji.

Poznat je i kao spisatelj i pjevač u bendu, a nama je otkrio o čemu najviše voli pisati.

- To je najčešće ono čega se i sam sramim - zaključuje Filip. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • delta777 03.06.2020.

    Meni je Filip apsolutno neuvjerljiv i ne odgovara mi niti fizički liku kojeg tumači.Kada sam odgledala prvu epizodu,upravo mi je on bio totalni promašaj svojim glumatanjem i prenemaganjem. Naprosto nije dobar izbor za razliku od Sobina koji je najsvijetlija točka serije. dosta stvari u seriji ne štima ali je to već druga tema.

  • tiha voda_492 02.06.2020.

    Za mene je on dobar glumac jer me je prilično uvjerio da je proživljavao ono što se događalo njegovom liku u crno-bijelom svijetu

  • bubymirzg 02.06.2020.

    ko je tu lud i nepismen, prezime je Kipčić, nadimak KIPA a ne KIPO, znači utjelovio je lik KIPE a ne KIPA. Sobin jasno i glasno izgovara di si KIPA a ne di si KIPO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare