To je to što me zanima!

Sviraju nogama: Imaju milijune fanova i klavir dug 10 metara

Talijanski par Silvia Zotto i Leo Moreno dio su atrakcije 'Il Grande Piano'. Grupa iz talijanskog grada Cremona ima nesvakidašnji talent. Zatekli smo ih u Makedoniji gdje su svirali nogama na ogromnom klaviru!
Vidi originalni članak

Vještina stvaranja glazbe se rijetko skriva u nogama. Talijanski par Silvia Zotto i Leo Moreno dio su atrakcije 'Il Grande Piano'. Grupa iz talijanskog grada Cremona ima nesvakidašnji talent. Zatekli smo ih u Makedoniji gdje su svirali nogama na ogromnom klaviru!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastav sa sobom dovodi i “piedopianiste” vrhunske izvođače koji kombinirajući glazbu i atletiku izvode sjajne aranžmane poznatih skladbi.

Njihov Youtube kanal prati više od milijun obožavatelja. Javnost ih najviše poznaje zbog obrade poznate instrumentalne pjesme iz filma 'The Pink Panther', a video sviranja ima više od 10 milijuna pregleda.

Društvo je inspiraciju dobilo zbog filma "Veliki" u kojem je najdomljivija scena bila ona kad su Tom Hanks i Robert Loggia u duetu skakali po ogromnom električnom klaviru, izvodeći "Chopsticks" i "Heart and Soul".

Glazba i ples u jednome, ovo je atrakcija kojoj se možete i sami pridružiti bilo da znate svirati, plesati, ili samo skakati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dalibor0704 15.05.2018.

    Umjetnost i zabava na kvadrat

  • billi Galeb 15.05.2018.

    I naši političari sviraju sa K-plus i cili narod je u transu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare