To je to što me zanima!

Tarik: Kotiga je trebao dobiti nagradu kao najbolji influencer

U zadnje vrijeme nema onoga koji nije zapratio Deana Kotigu na Instagramu, a njegovo ime spominjalo se i na crvenom tepihu MAC nagrada u Beogradu. Nahvalio ga je Tarik Filipović...
Vidi originalni članak

Na dodjelu MAC nagrada u Beogradu glumac i voditelj Tarik Filipović stigao je u pratnji supruge Lejle. Osim samih nagrada i naravno modnih kombinacija posjetitelja, pričalo se i o influencerima. A jednog hrvatskog spomenuo je i Tarik, naravno nezaobilaznog lovca Deana Kotigu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dean se totalno oteo kontroli - našalio se poznati voditelj i nastavio hvaliti Kotigin izričaj na Instagramu:

- On to toliko lijepo, duhovito i na svoj način radi - rekao je Tarik i dodao kako je na MAC-ovom crvenom tepihu jedino Kotiga nedostajao.

Poznati lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) slovi za najboljeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera na društvenim mrežama. Stalno se šali i objavljuje smiješne komentare, a javlja se i svojim kolegicama i naravno kolegama influencerima... Kotiga je prije samo deset dana proslavio 50.000, kako ih on zove, sljedbenika, no sada ih ima još više. Popularnog lovca na Instagramu prati čak 71.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Dalibor0704 31.01.2020.

    Kome trebaju influenceri, i kakvi ga to nesposobni uopće prate? Ne treba mi osoba koja će mi govoriti što je dobro, što kupiti, obući ili koga slušati. Poziv "influencer" je za radno nesposobne, a prate ih mozgovno neadekvatni.

  • 30.01.2020.

    Influenceri su u karanteni. Što radi zdravstvo??? Korona virus hara!

  • 30.01.2020.

    Primio sam 21584 eura u prvom mjesecu i 27463 eura prošlog mjeseca, samo sam radio online od kuće. Redovni sam student na fakultetu i radim samo 3 do 4 sata dnevno. Svi moraju isprobati ovaj posao sada samo koristiti Ovu stranicu. Siguran sam da ćete dobiti najbolji rezultat. pratite ovu stranicu ..........>>>>>> www.cashflow77.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare