To je to što me zanima!

Tko u društvu bježi kad račun dođe za stol, a tko je žrtva...?

Svi u društvu imamo onog jednog koji izbjegava platiti rundu, zatim onog koji se uvijek gura za plaćanje, ali i onog koji nikad ne želi naručiti jer je uvijek došao nakratko i ne stigne popiti kavu...
Vidi originalni članak

U svakom društvu koje aktivno pohodi kafiće postoje određeni tipovi ljudi. Jedan je 'dosadnjaković' koji konobaricu davi svojom životnom pričom, drugi nikad nema novca za platiti rundu, treći je 'dežurni bankomat' i žrtva jer se uvijek gura i zadnju lipu potroši na piće za cijeli stol. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U videu koji možete pogledati na YouTube kanalu 24sata rekreirali smo sve situacije koje se događaju u kafićima.

Tu je i kraljica 'akcija' koja će uvijek naručiti ponudu dana, samo da prođe što jeftinije, a njezina ekipa pati jer ih 100 puta pita je li to ispravna odluka. Postoje i društva kod kojih se uvijek sve dijeli. Nema šanse da netko bude zakinut, a tko koliko mora dati, računica je jasna i prije nego što dođe račun.

A koji si ti tip? Prepoznaj se i ostavi komentar na video.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 14.10.2019.

    Balkan u svemu prednjači po primitivizmu, pa i u tome! Zbog čega je strašna sramota svoje piće platiti sam, pa i naručiti novo, i odmah platiti? Nikad to neću razumjeti! Svi se kao prave galantni, a uredno zbrajaju kad je tko i što popio na njihov račun! Zašto? Naravno da ću uvijek platiti za frenda kad mi unaprijed kaže da je dekintiran, a to je sasvim druga priča, jer ću to smatrati kao "pomoć u nevolji" dobrom frendu, i nikad neću više pomisliti da mi je nešto dužan! Ali, zvati runde pa onda zbrajati potiho tko je i kada nešto preskočio platiti, blesav je i nepotreban običaj. To nije nikakav dokaz škrtosti, nego pameti, ne želim biti sklon tupastim običajima i povodljiv, kako bi zadovoljio kriterije onih povodljivih, koji ne razmišljaju. U svemu treba biti svoj, i donositi dobre odluke, bez obzira na tuđa mišljenja.

  • copyright 13.10.2019.

    naročito mi na onu stvar idu likovi koji sa društvom uredno popiju par tura (a, jasno, sve ture plate drugi) pa onda taj lik - k'o fol - na kraju, kad je svima već puna kapa cuge i kad nitko više ne može popiti ni kap, kada se mora ići doma, ili natrag na posao, i kada se svi polako ustaju.... pita: "Hoćemo li još jednu turu?", a dobro znajući da nitko više ne želi piti ništa. Dođe mi da takvome najradije odvalim šamarčinu.

  • nijetebriga 12.10.2019.

    Ne znam takve tipove, moje drustvo i ja svejedno tko rundu naruci, uvijek djelimo.. Nikad jedan ne placa sve sam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare