To je to što me zanima!

Turisti zgroženi: Išao po plaži i "prdio" po svima koji su prošli

Na plažama diljem zemlje mase turista kupaju se, sunčaju, odmaraju i razgledavaju naše divne gradove. Jedan je lijep i sunčan grad u Poreču uništio "smutljivac" kojeg su mučili plinovi, ali on je to podijelio sa svima...
Vidi originalni članak

Pred ljudima koji su prolazili pokraj njega nije imao srama prditi, pa su mnogi zgroženo pobjegli od njega. Činilo se da su se neki imali namjeru izderati na njega, pa čak i više, no ipak su odustali i nastavili svojim putem, nadajući se da ga više neće sretati.

POGLEDAJTE VIDEO: Turiste zgrozio nepristojan prolaznik

Vjerojatno je sve razuvjerila činjenica kako gromoglasan zvuk nije popratio i miomiris, pa su odustali od "progona" mladića. Svima je ipak bilo puno, puno lakše kad se mladić vratio do njih i objasnio im da su sve njihove reakcije snimljene te kako su dijelom urnebesne skrivene kamere.

Za "spačku" turistima kriv je dežurni "prankster" Leon Žilavi s kanala JoomBoos, kojemu ovo nije prvi slučaj uspješne skrivene kamere.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ValentinaST 17.07.2016.

    Kako ste Fake hahahhaha pocetak videa, kao prdne na ovog lika i bude jedan zvuk, na 1:00 ista scena drugaciji zvuk hahahaha pre jadni ste!

  • Decko111 15.07.2016.

    Idiotizam !!

  • 15.07.2016.

    dobil bi takvi šamar da bi mu se prda zatvorila na mjesec dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare