To je to što me zanima!

U novoj epizodi uzbudljivog rap podcasta Stole je ugostio Tibora i Burkyja: Ovi dečki znaju posao

Novi utorak, nova epizoda Stoletova 'Rima rimi grize rep' podcasta. U ovoj emisiji 24sata Oriđiđi produkcije Stole svakog tjedna u goste poziva najjača imena regionalne hip hop scene i s njima pretresa razne teme
Vidi originalni članak

U još jednoj dinamičnoj epizodi 'Rima rimi grize rep' podcasta poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića Stoleta, ovoga puta gostuju njegovi kolege i prijatelji, Burky i Tibor. Odmah nakon uvodne odrepane stvari, Stole je objasnio kolika mu je čast i koliko mu je drago da može publici predstaviti najjače repere Balkana u ovoj emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim u ovoj emisiji pokazati raznolikost naše scene i motivirati možda nekog klinca koji razmišlja da krene na ovaj put glazbe da odabere pravi smjer za sebe - objašnjava Stole. Baš zato je i pozvao Burkyja i Tibora, koje smatra jednim od ponajboljih repera na ovim prostorima, a njihov flow ga oduševljava iz rime u rimu svaki puta. Također, ovi ga dečki inspiriraju i motiviraju da i sam stvara novu glazbu.

- Rijetko tko mi daje toliku motivaciju i inspiraciju za pisanje kao Burky. On i ja imamo zajedničku prošlost, išli smo zajedno na faks, na rap partyje... I ja apsolutno obožavam njegov flow - objasnio je Stole, koji smatra da ga upravo Burky može najbolje motivirati da stvara još jače versove, još bolje stvari.

Kako su dečki zvučali i koje su sve stvari odrepali i otkrili Stoletu u novoj epizodi podcasta saznajte u novoj epizodi na YouTube kanalu 24sata Oriđiđi produkcije! A  svaki tjedan vas u novim epizodama čekaju novi, brutalni gosti iz hip-hop svijeta regije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • paulahubs 16.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav)) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • 13.04.2022.

    tko je Stole???? 🤔🤔

  • Moslavac 2 12.04.2022.

    Ja sam mislio da je Vucu ugostio

Komentiraj...
Vidi sve komentare