To je to što me zanima!

Uspio je unatoč svemu: Ivan je student logopedije koji muca

Ivan Đurđević je student logopedije koji je u svom problemu s govorom pronašao razlog da pomogne ljudima sa sličnim teškoćama. Svima je pokazao da on to može...
Vidi originalni članak

Ivan se za studij logopedije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu odlučio jer i sam muca te je siguran kako je logopedija njegov životni poziv. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog svih situacija koje je u životu prošao i svih kriza s kojima se suočio, osjetio je potrebu podijeliti svoje iskustvo s drugima sa željom da im pomogne i olakša svakodnevicu: "Imao sam par neugodnih situacija, kada su mi profesori rekli da sam zapravo promašio zanimanje i da ja ne mogu biti logoped, ali to mi je dalo još dodatnu motivaciju da im pokažem da ja to mogu."

Glazba mu pomaže da se opusti te da prevlada sav strah i anksioznost koji dolaze uz mucanje, a u isto vrijeme radi ono što voli.

Tijekom života je upoznao mnogo mladih koji mucaju što mu je na kraju pomoglo da na trećoj godini logopedije prihvati svoje problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tko će me čekati, taj će me pričekati, a onaj koji neće - nije vrijedan mog slušanja - kaže Ivan koji danas prihvaća svoje mucanje kao sastavni dio sebe.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Der Kommissarrr 25.09.2017.

    Ovo je u rangu one tv voditeljice darije mikulandre koja nije mogla reći R. Pa ne možeš tako buraz...nisi za tv jer imaš govornu manu. Isto kao što nećeš biti pilot ako nemaš jedno oko. Jbg hejtajte me

Komentiraj...
Vidi sve komentare