To je to što me zanima!

Mladi inovator: Na jeftinoj robi s interneta dobro se zarađuje!

U serijalu 'Na mladima svijet ostaje' mladi inovator i novi JoomBoosov youtuber Ante Toni Debelić (18) otkriva različite načine na koje mladi danas mogu sami zaraditi novac
Vidi originalni članak

Postoji pet načina na koje mladi mogu zaraditi novac, a Ante je objasnio zašto je svaki od njih idealan za digitalni svijet u kojem živimo.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE: 

1. INSTRUKCIJE

- Ovo vrijedi samo za one koji su dobri u školi - kaže Ante Toni i dodaje:

- Pitajte profesore treba li im pomoć s učenicima nižih godina ili razreda, a zatim njima držite instrukcije.

Mladi inovator otkriva da držanjem instrukcija mladi mogu zaraditi od 100 do 120 kuna po satu.

2. DRUŠTVENE MREŽE

- Vođenje društvenih mreža jedna je od osnovnih vještina digitalnog marketinga - objašnjava mladi inovator te dodaje kako je upravo ovo grana koja će se u budućnosti najbrže razvijati te područje u kojem će mladi u bliskoj budućnosti imati osiguran posao.

3. FREELANCING

- Ovaj pojam predstavlja vještinu da na internetu prodajete svoje znanje, bio to grafički dizajn, fotografija, videografija ili nešto sasvim drugo - kaže i dodaje da je savršena stranica za početak oglašavanja svojih znanja Fiverr.com.

- S freelancingom sami sebi određujete radno vrijeme - kaže Ante i dodaje da je ovo najbolji odabir za sve koji još uvijek idu u školu ili na fakultet.

4. PREPRODAJA

- Jeftine stvari možete prodavati na internet trgovinama - tvrdi mladi poduzetnik i objašnjava kako je to savršeno rješenje da se riješite svih stvari koji imate doma, a koje samo skupljaju prašinu.

5. INFLUENCING

- Biti influencer znači biti čovjek koji ima vrijednost mišljenja u određenom području - kaže Ante i dodaje:

- Ako izgradite svoj kanal na nekoj od društvenih mreža i ulažete vrijeme i trud da ga razvijete, ondje možete jako dobro zaraditi. I ovo je zapravo najbolji od svih pet ovdje navedenih načina zarade - dodaje za kraj.

Pogledajte što mladi youtuberi misle o važnosti školovanja danas:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare