To je to što me zanima!

Žena izlazila s parkinga sedam minuta, uništila susjedni auto

Vozačici u New Jerseyju je trebalo više od sedam minuta da isparkira automobil, a pritom je nekoliko puta udarila u susjedno vozilo
Vidi originalni članak

Na videu, kojega je snimio vozač iz jednog od automobila, može se vidjeti kako žena namješta ratkapu na kotaču sive Toyote.

Uskoro je postalo jasno da se ne radi o njezinom automobilu jer je ušla u crni Ford Focus i pokušala izaći s parkirališta.

OTKLIZAO I PROBIO OGRADU Vertikalno parkiranje? Bizarna nezgoda u Župi dubrovačkoj...

No, jedino u čemu je uspjela bilo je nanošenje novih udaraca Toyoti. U jednom trenutku je izašla iz Forda i pokušala rukom popraviti udubine na Toyoti koje je prouzročila.

NIZ NESREĆA Krivili su Autopilot, a vozačica priznala da je bila na mobitelu

- Baš svakome daju vozačku dozvolu ovdje u New Jerseyju - komentirao je muškarac koji je snimio cijeli incident.

Video objavljen na Facebooku prikupio je 3,3 milijuna pregleda.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 29.09.2018.

    kako je dobila vozačku kad ne zna izaći iz parkinga?

  • gabrijel80 27.09.2018.

    Ovakvih vozaca ima i kod nas ulupe ti vrata ili blatobran i pobjegnu kao da se nije nista desilo. U naletu adrenalina covjek stvarno treba imati zivaca da ne pukne da joj svasta izdjeli .Lako se mi smijemo kad se radi o tudjem autu ,sta da gledas kako tuce tvoj auto koji si uzeo na kredit na sedam godina.A ona nemilosrdno tuce po njemu.Ja mislim da bi suze tekle u potocima.U redu je ako je ostavila svoje podatke da ce nadoknaditi stetu((pod brisac).A ako nije zvati policiju obavezno.

  • John_Wick 25.09.2018.

    Ja bi ovakvima doživotno oduzeo vozačku i naplatio kaznu da im i unuci moraju otplaćivati.. a ni u Zg-u nije ništa bolja situacija.. parkiram auto, sat vremena kasnije, ogromna crta i udubina na strašnjim vratima sa suvozačeve strane.. samo ja nisam imao sreće da netko snimi ili zapiše tablie idiota koji je to napravio.. i lagano 1000 kn ravnanje i lakiranje.. da mi je došao pod ruke takav i***t, vrat bi mu zakrenuo za 360 stupnjeva.. ako si već napravio sranje svojom retardiranošću, budi čovjek i ostavi kontakt i ponudi platiti štetu -.-"

Komentiraj...
Vidi sve komentare