To je to što me zanima!

Zubčić 'rastura' i na drift stazi: Sjedi, 5! Preuzeo si prvo mjesto

Hrvatski skijaš Filip Zubčić oduševljava ove sezone svojim skijaškim nastupima u Svjetskom kupu, a ovoga puta odradio je drugačiju vožnju. Skije je zamijenio autom i okušao se u driftu sa Šebaljem
Vidi originalni članak

Skinuo si Momčila Otaševića s trona. Sjedi, 5!, rekao je oduševljeno Juraj Šebalj u prvoj ovogodišnjoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište'. Ugostio je našeg najboljeg skijaša, Filipa Zubčića, koji je dokazao da nije dobar samo na skijaškim staza, nego i na automobilskim.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prošlim epizodama ugostio je glumce, pjevačice, voditeljice, rukometaša, a ovoga puta i prvog skijaša. Zubčić je na samom početku rekao Šebalju da svoje rituale uvijek ponavlja prije kretanja na stazu, a da je automobilizam vrlo sličan skijanju te da se brojni skijaši nakon završetka karijere upuštaju upravo u to.

- Marcel Hirscher je odličan skijaš i odlično vozi aute, skoro kao ti - rekao je Zubčić, a Šebalj je na taj popis dodao i Slovenca Bojana Križaja. 

U vožnji su se Šebalj i Zubčić dotakli i njegove karijere. Zubčić do sada ima sedam postolja u karijeri. Dva puta je slavio u utrkama Svjetskog kupa, tri puta je bio drugi, a dva puta treći. Šebalju je objasnio kako nikada nije imao nekog uzora, ali je on oduvijek htio biti uzor drugima.

- Kao klinac, gledao sam te skijaše i rekao: Jedan dana hoću ja, Filip Zubčić, biti idol klincima - rekao je skijaš.

Nakon razgovora, bilo je vrijeme da pređu na 'pravu stvar'. Šebalj mu je objasnio kako će okrenuti auto po ručnom te driftati, a Zubčić se odmah 'bacio' na zadatak. Uspio je iz prve okrenuti auto pod ručnom, a onda se autom i počeo 'igrati' oko čunjeva.

- Samo gas. Bravo! Od 1 do 10, za prvi put je ovo apsolutna desetka! - nahvalio je Šebalj Zubčić. Dodao je kako on s trona skinuo glumca Momčila Otaševića koji je u jednoj od prethodnih epizoda također oduševio Šebalja driftom i vještinama za volanom.

Da ne ostane sve samo na automobilima i driftanju, Zubčić je odveo Šebalja na 'svoj teren'. Otišli su na Sljeme gdje se Šebalj okušao na skijama.

- Odjavit ću ovdje emisiju dok su sve moje kosti još uvijek cijele i na broju - zaključio je Šebalj nakon što su zajedno skijali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, našim Facebook, Twitter, Instagram i TikTok profilima te na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Berizdrav 13.01.2021.

    Zašto uspješni uvijek na fotografijama imaju prekrižene ruke? Zašto ne u džepovima, na leđima, podbočenog struka, iza glave ili jednostavno biti opušten.

  • press2 13.01.2021.

    Decki uzmite lopatu i radite nesto korisno

  • Vlad 13.01.2021.

    Ovim nije se pokazao kao uzor mladima. Nemam ništa protiv driftanja ali to si u Hrvatskoj mogu priuštiti rijetki profesionalci i "zlatna mladež"

Komentiraj...
Vidi sve komentare