Obavijesti

Video

Komentari 5

Zubčić 'rastura' i na drift stazi: Sjedi, 5! Preuzeo si prvo mjesto

Zubčić 'rastura' i na drift stazi: Sjedi, 5! Preuzeo si prvo mjesto
5

Hrvatski skijaš Filip Zubčić oduševljava ove sezone svojim skijaškim nastupima u Svjetskom kupu, a ovoga puta odradio je drugačiju vožnju. Skije je zamijenio autom i okušao se u driftu sa Šebaljem

VIDEO

Skinuo si Momčila Otaševića s trona. Sjedi, 5!, rekao je oduševljeno Juraj Šebalj u prvoj ovogodišnjoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište'. Ugostio je našeg najboljeg skijaša, Filipa Zubčića, koji je dokazao da nije dobar samo na skijaškim staza, nego i na automobilskim.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prošlim epizodama ugostio je glumce, pjevačice, voditeljice, rukometaša, a ovoga puta i prvog skijaša. Zubčić je na samom početku rekao Šebalju da svoje rituale uvijek ponavlja prije kretanja na stazu, a da je automobilizam vrlo sličan skijanju te da se brojni skijaši nakon završetka karijere upuštaju upravo u to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Marcel Hirscher je odličan skijaš i odlično vozi aute, skoro kao ti - rekao je Zubčić, a Šebalj je na taj popis dodao i Slovenca Bojana Križaja. 

U vožnji su se Šebalj i Zubčić dotakli i njegove karijere. Zubčić do sada ima sedam postolja u karijeri. Dva puta je slavio u utrkama Svjetskog kupa, tri puta je bio drugi, a dva puta treći. Šebalju je objasnio kako nikada nije imao nekog uzora, ali je on oduvijek htio biti uzor drugima.

- Kao klinac, gledao sam te skijaše i rekao: Jedan dana hoću ja, Filip Zubčić, biti idol klincima - rekao je skijaš.

GEPA-202101081011060129

Nakon razgovora, bilo je vrijeme da pređu na 'pravu stvar'. Šebalj mu je objasnio kako će okrenuti auto po ručnom te driftati, a Zubčić se odmah 'bacio' na zadatak. Uspio je iz prve okrenuti auto pod ručnom, a onda se autom i počeo 'igrati' oko čunjeva.

- Samo gas. Bravo! Od 1 do 10, za prvi put je ovo apsolutna desetka! - nahvalio je Šebalj Zubčić. Dodao je kako on s trona skinuo glumca Momčila Otaševića koji je u jednoj od prethodnih epizoda također oduševio Šebalja driftom i vještinama za volanom.

Da ne ostane sve samo na automobilima i driftanju, Zubčić je odveo Šebalja na 'svoj teren'. Otišli su na Sljeme gdje se Šebalj okušao na skijama.

- Odjavit ću ovdje emisiju dok su sve moje kosti još uvijek cijele i na broju - zaključio je Šebalj nakon što su zajedno skijali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Filip Zubčić 'skinuo' Momčila Otaševića s trona *Šebalj u transu* | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 52 10:13

Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, našim Facebook, Twitter, Instagram i TikTok profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang