To je to što me zanima!

Zvijezde na poligrafu: Lagali o drogi, zaradi, tajnim vezama!

Tko nam s estrade laže u lice, a koji Youtuber vješto skriva sve svoje tajne? Na 24sata YouTube kanalu i na JoomBoosu počinje novi serijal koji će uzdrmati regiju. Pali su na pitanjima o drogi, ljubavima, novcu...
Vidi originalni članak

Jesi li ikad primila novac za seks? Jeste li upravo pod utjecajem nekih droga? Koga s hrvatske estrade ne podnosiš? Zašto je Maja Šuput odbila surađivati s vama? Biste li snimili duet s Lidijom Bačić? Pitanja su to koja smo postavili hrvatskim zvijezdama i Youtuberima koji imaju vojsku pratitelja na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Priveli' smo ih u prostorije detektivske agencije i priključili na detetktor laži. Oči u oči s detektivom. U kontroliranim uvjetima odgovarali su na neugodna pitanja. Na vrućoj stolici izredali su se jedan od najslušanijih bendova KUKU$, jedna od najzgodnijih voditeljica na estradi Ecija Ivušić, voditelj kojem se povjerava cijela estrada, Dalibor Petko, zvijezda realitya Anezi!

Novi serijal, koji će uzdrmati regiju, ekskluzivno prikazujemo petkom na YouTube kanalu 24 sata i Joomboos kanalu. Hrvatske poznate face znojile su se i gutale knedle dok smo zadirali i u zadnji kutak njihove intime. 

Ubrzani rad srca, zamuckivanje, raširene zjenice i uplašene poglede nisu mogli sakriti, a prevariti poligraf je nemoguće.

- Nema šanse da bih producirao pjesmu za Lidiju Bačić, nisam ja neka prodana duša, ja sam hip-hoper - samouvjereno je rekao jedan od članova benda KUKU$. 

Pratite serijal i pogledajte je li lagao! Uvijek opušteni hip-hoperi na trenutke su bili ljuti na poligraf zbog svojih odgovora.

No, nisu on jedini, mnogi su pokušali zadržati svoje tajne za sebe i opravdavati se pred detektivom, ali to ne pali. Poligraf prati svaku njihovu reakciju. Jedna od najljepših Hrvatica Ecija Ivušić znojnih je dlanova i zbunjenog pogleda detektivu odgovorila na pitanje o vođenju ljubavi na javnom mjestu. Detektiv je otišao i korak dalje i Eciji "zapaprio" pitanjem je li joj netko ponudio novac za seks.

- Iznenađena sam odgovorima, očito ja sama sebi neke stvari lažem - rekla je zbunjeno Ecija na kraju poligrafskog ispitivanja.

Voditelj Dalibor Petko teškom mukom je detektivu priznao i u koju je poznatu osobu sa estrade bio zaljubljen.

Youtuberi su pak do zadnjeg trenutka mislili da poligraf mogu prevariti. Opušteni su došli na ispitivanje, a onda se sve u sekundi preokrenulo. 

Youtuberima Saamo Petri, The Sikrtu, Niki Ilčić preznojavali su se dlanovi slušajući smireni glas detektiva. 

The Sikrta je najviše iznenadilo pitanje je li ljubomoran na uspjeh mlađeg brata, a glas mu je zdrhtao na pitanju "Je li ikada plakao zbog cure?".

Otkucaji su ubrzano rasli, a dlanovi se znojili Niki Zorjan, pjevačici iz Slovenije, koja je zapalila regiju hitovima 'Vruće' i 'Blamaža'.

- Mi smo vrlo dobri prijatelji, puno smo skupa, vrlo smo povezani, možda zbog toga poligraf misli da lažem - pokušala se opravdati Nika na pitanje.

Znojenje, rast otkucaja srca i tapkanje prstima razotkrili su 'privedene', koji su se i dalje pokušali izvući i opravdati svoje odgovore.

Zapratite YouTube kanal 24sata i Joomboos i ekskluzivno otkrijte tko je lagao, a tko govorio istinu.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ajetodoo 09.08.2019.

    Kao kriminalac sa dugim stažom i iskustvom, moram reći da ovo nije vjerodostojan poligraf. Ne postoji poligraf koji trenutno, na osnovu reakcije na postavljeno pitanje daje rezultat, ISTINA, LAŽ. Naime, u pravom ispitivanju istražitelj na osnovu unaprijed pripremljenih pitanja, od kojih mnoga nemaju blage veze sa predmetom istrage, vrši testiranje u barem 3 niza pitanja i odgovora, ali drugačijim redosljedom, dobro smišljenim, pa tek onda na osnovu reakcija više pokazatelja može utvrditi govori li osumnjičeni istinu, ili laže. Zato rezultat sa poligrafa nije dokaz na sudu, ali policiji može pomoći da potvrdi ili odbaci sumnju sa subjekta. Na jednoj osobi to može u početku funkcionirati, ali nakon više puta , tko skuži sistem može ga obmanuti.

  • princessRuby 09.08.2019.

    Žalosno je kako kopirate emisijske formata, daj izmislite nešto svoje

  • MM1313 09.08.2019.

    Zvijezde... Z V I J E Z D E?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare