Obavijesti

Reporteri

Komentari 72

Požar kod Fažane lokaliziran, širi se vatra kod Bijelog vrha

Požar kod Fažane lokaliziran, širi se vatra kod Bijelog vrha
30

Požar je buknuo oko 15.30 sati kod Fažane i prijetio kućama. Uz vatrogasce dignuta su dva kanadera koji su spriječili širenje. Vatra kod Bijelog vrha se proširila

VIDEO

Vidjela sam s obale gusti crni dim koji je sukljao iz uvale. Čula sam od okupljenih ljudi da se vatra približila i kućama. Nadam se da nitko neće stradati, rekla nam je čitateljica 24sata koja je u utorak oko 15.30 sati kod Fažane fotografirala požar.

Uz cestu između Barbarige i Peroja oko 15.30 sati izbio je požar. Vatra je zahvatila 10 do 15 hektara šume. Kako javlja iPress, na terenu su vatrogasci JVP Pula i članovi DVD-a Peroj, Vodnjan, Pula i Medulin. Vatru gasi 60-ak vatrogasaca sa 17 vatrogasnih vozila. Na teren su oko 17 sati poslana i dva kanadera koji su spriječili širenje vatre prema kućama u mjestu Peroj. Požar je lokaliziran u 18.20 sati. U 19.05 sati otvorena je županijska cesta Peroj-Barbariga koja je zbog dima bila zatvorena. 

Proširio se požar kod Bijelog vrha 

Požar na području Otrića-Pribudića kod Bijelog vrha koji je dojavljen u petak 13. srpnja, proširio se na dio Šibensko-kninske županije, na područje Plavno-Raštele. Gori trava i nisko raslinje. Požar gase lokalne vatrogasne postrojbe, a zračne snage su povučene zbog konfiguracije terena i turbulencija, izvijestili su iz DUZS-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gori i kod Vrsa, Trilja, Skradina i Kistanja

U utorak oko 17.03 sati nadležne službe zaprimile su dojavu o požaru u mjestu Vrsi nedaleko Zadra. Gore smreke u blizini kuća, a na terenu su vatrogasci JVP Zadar i DVD Pljusak. U pomoć su pozvani i kanader te AirTractor, a zračne snage kasnije su povučene s požarišta te su na terenu ostale lokalne vatrogasne postrojbe. 

Vatrogasno operativno središte DUZS u 16.50 sati zaprimilo je dojavu o požaru na brdu Kamešnica - selo Rože kod Trilja. Gori borova šuma, a požar gase lokalni vatrogasci kojima pomaže kanader. 

U 14.35 sati dojavljen je požar na području Dubravica kod Skradina. Pomoć vatrogascima osigurala su dva kanadera. 

Gori i kod Kistanja. Dojava o požaru trave, niskog raslinja i hrastove šume zaprimljena je u 14.55 sati. Uz vatrogasce u gašenju su sudjelovala i dva kanadera. 

U 18.30 sati u DUZS-u su zaprimili dojavu o požaru kod Žrnovnice u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Zapalili su se šuma i nisko raslinje. Požar gase lokalne vatrogasne postrojbe, a na teren je poslan i kanader. Šuma, trava i nisko raslinje zapalili su se i u blizini Širitovaca kod Drniša. Dojava je zaprimljena oko 18.30 sati, a na terenu su lokalne vatrogasne postrojbe i zračni traktor. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang