None
Horoskop za: Subota 26.07.2014.

Ovan 21.3. - 20.4.

3 zvjezdice

Posegnut ćete dublje u novčanik, a sve zbog okolnosti koje će vas zateći nespremne. Zbog toga ćete veći dio dana biti neraspoloženi. Zaželjet ćete se samoće, no to ćete prvo morati objasniti onima koji su računali provesti s vama ugodnu subotu. Iskupite se obećanjem da će sutra sigurno biti drukčije i održite riječ.

Ljubav 3 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 4 zvjezdice
Komentari 89
Stranica:
1
2
3
Sljedeća
  • SA-SU
    Bodovi: 1925
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

  • Hasenfefer
    Bodovi: 0
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

Stranica:
1
2
3
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
24shop