Horoskop za: Utorak 31.03.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

5 zvjezdice

Pokažite prijateljima koliko vam znače, kontaktirajte one koje niste dugo čuli ni vidjeli, bit će im drago. Potrebno vam je nešto više vremena da uvjerite druge u svoje planove, no uspjeh neće izostati. Budite uporni jer drugima djelujete uvjerljivo i pouzdano. Ako ste u vezi, partner će vas oduševiti izljevima ljubavi i strasti.

Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice
Komentari 106
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • SA-SU
    Bodovi: 1086
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

  • Hasenfefer
    Bodovi: 16
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLDUIN

Mevludin Duvančić

Čovjek bez mašte je čovjek bez krila. 
Muhammad Ali

Vidio slon golog čovjeka, pogleda u njega pa ga začuđeno upita; - Čovječe, kako ti uopće dišeš kroz ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar