Horoskop za: Petak 27.11.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

4 zvjezdice

Mnogo toga vrtjet će se oko pružanja i primanja pomoći, rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi ljubavnog savjetnika i pomoći prijatelju da se pomiri s partnerom. Poželjet ćete učiniti nešto za sebe i sebi darovati kakvo putovanje, kupnju knjige ili novi mobitel. U prometu vozite savjesnije!

Ljubav 4 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 3 zvjezdice
Komentari 112
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • Hasenfefer
    Bodovi: 20
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

  • SA-SU
    Bodovi: 2195
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Nije bitno koliko sporo ideš, tako dugo dok ne staješ. 
konfucije

Hrvat u Parizu ulazi u javnu kuću. Prostitutka ga upita: "Na koji način želite voditi ljubav?" "Na hrvatski" ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar