Horoskop za: Četvrtak 30.07.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

2 zvjezdice

Nastojat ćete biti drugima na raspolaganju, ali će vam se to obiti o glavu. Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pozornosti. Održavate li tajnu ljubavnu vezu, mogli biste je prekinuti i svoj žar usmjeriti prema nekom tko je slobodan. U odnosu s roditeljima bit će dramatično, no nekoliko lijepih riječi moglo bi sve popraviti.

Ljubav 3 zvjezdice Posao 2 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice
Komentari 110
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • SA-SU
    Bodovi: 1768
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

  • Hasenfefer
    Bodovi: 0
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Um je sve. Ono što misliš - to postaješ. 
Buddha

Pita mama Pericu: – Sine, imaš li curu? Perica: – Imam, naravno! – I, kako se zove? – ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar