None
Horoskop za: Petak 18.04.2014.

Ovan 21.3. - 20.4.

5 zvjezdice

Pozornost vam je usmjerena na putovanja, pravne poslove, obrazovanje i ljubav. Ophođenje s udaljenim pojedincima i institucijama odvija se povoljno. Pruži li vam se prilika da putujete, educirate se, učite jezike i slično, prihvatite! Odlično ćete pamtiti i upijati nove informacije. U stečenom poznanstvu napravit ćete još jedan korak prema intimnosti.

Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice
Komentari 87
Stranica:
1
2
3
Sljedeća
  • Hasenfefer
    Bodovi: 0
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

  • SA-SU♡
    Bodovi: 2227
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

Stranica:
1
2
3
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
24shop