Horoskop za: Petak 04.09.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

4 zvjezdice

Možda ćete biti pritisnuti financijskim brigama ili otplatom zajma - štednjom se borite protiv troškova. Nemojte ići u novčani minus ako za to nema većeg razloga. Na vaš ljubavni život prevelik utjecaj imaju roditelji. Partner će vam za to prigovoriti, no proći će još vremena dok to i sami uvidite.

Ljubav 5 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 4 zvjezdice
Komentari 112
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • Hasenfefer
    Bodovi: 25
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

  • SA-SU
    Bodovi: 991
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Um je sve. Ono što misliš - to postaješ. 
Buddha

Ukrca se časna sestra u vlak, sjedne u kupe i vlak krene. Vozi se ona kad preko puta ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar