None
Horoskop za: Utorak 21.10.2014.

Ovan 21.3. - 20.4.

3 zvjezdice

Mogla bi vam se dogoditi simpatija na radnom mjestu ili ćete s kolegom nakon posla otići na kavu. Vezani će shvatiti da su se njihova očekivanja promijenila, no partner vas u tome neće zdušno pratiti. Vi ćete biti za društvo i putovanja, dok će njemu više odgovarati bračna rutina, sigurnost i udobnost.

Ljubav 4 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 3 zvjezdice
Komentari 90
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • SA-SU
    Bodovi: 1565
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

  • Hasenfefer
    Bodovi: 34
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
24shop