Horoskop za: Nedjelja 29.03.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

2 zvjezdice

Obiteljska situacija zahtijevat će veći oprez nego inače. Prilagodite se promjenama koje diktiraju ukućani, a koje vam donose samo sitnije neugodnosti. Nastojite se više prilagoditi njihovim potrebama. Mogli biste se upustiti u čišćenje stana i pripremati večeru za goste. Potkraj dana osjećat ćete veliki umor.

Ljubav 2 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice
Komentari 106
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • SA-SU
    Bodovi: 1218
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

  • Hasenfefer
    Bodovi: 16
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLDUIN

Mevludin Duvančić

Čovjek bez mašte je čovjek bez krila. 
Muhammad Ali

Vidio slon golog čovjeka, pogleda u njega pa ga začuđeno upita; - Čovječe, kako ti uopće dišeš kroz ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar