Horoskop za: Subota 28.02.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

2 zvjezdice

Partner će vam predložiti ideje za uređenje stambenog prostora, no smatrat ćete da niste dovoljno financijski jaki podnijeti troškove. Nećete se moći dogovoriti pa sve lako može prerasti u svađu. Samci, osoba u koju ste zaljubljeni nije najiskrenija prema vama. Pustite da vrijeme pokaže je li to tako.

Ljubav 3 zvjezdice Posao 2 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice
Komentari 103
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • SA-SU
    Bodovi: 2644
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

  • Hasenfefer
    Bodovi: 7
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
101 do 10. rođendana