Horoskop za: Četvrtak 26.11.2015.

Ovan 21.3. - 20.4.

4 zvjezdice

Očekuje vas mnogo obveza, no psihofizička snaga bit će vam velika pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Smješkat ćete se namrgođenim strankama ili izaći ususret šefovim zahtjevima koje neće biti mali. Isplanirajte društvene i rekreativne aktivnosti jer vam treba zabave, a i vrijeme koje ćete posvetiti sebi.

Ljubav 4 zvjezdice Posao 4 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice
Komentari 112
Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
  • Hasenfefer
    Bodovi: 23
  • Bem ti i PBZ. Nova kartica zaključana, a stavio sam svoj PIN, za koji su mi rekli da je isti kao i kod stare. Normalno ni na staroj nemrem ući, jer imam novu. Glavno da mi šalju opomene da nisam platil kredit, kak da ga uplatim. a bilo bi zgodno da osim kaj me bombardiraju obavijestima o kreditima, da mi pošalju obavijest da im glavna poslovnica u Račkog ne dela. Hebo Vas glupe u subotu sam se osećal kao idiot, onda su mi preporučili Arena centar a ini delaju samo do 13 sati. Gospođice Barbara i Lorena (LOL) mislim da ću promjeniti dres i prepustiti se Vašim stručnim rukama. S poštovanjem, Damir Bosnar, kemijski inženjer... prikaži sve

  • SA-SU
    Bodovi: 2249
  • "Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom." Greška! Nizlaznom!! "Nadahnut će vas erotična SMS poruka vašega partnera." Hahahaha, za to je treba dati prvo broj telefona!! Da ga napišem?

Stranica:
1
2
3
4
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Nije bitno koliko sporo ideš, tako dugo dok ne staješ. 
konfucije

Hrvat u Parizu ulazi u javnu kuću. Prostitutka ga upita: "Na koji način želite voditi ljubav?" "Na hrvatski" ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar