Obavijesti

Sport

Komentari 149

Glupost godine: Skinuo majicu prije cilja pa ostao bez zlata...

Glupost godine: Skinuo majicu prije cilja pa ostao bez zlata...
9

Mahiedine Mekhissi-Benabbad prošao je prvi kroz cilj na utrci na 3000 metara. Prije cilja skinuo je majicu. Uzeli su mu zlato. Prošle godine udario je curicu nakon utrke

VIDEO

Francuski trkač alžirskog podrijetla, Mahiedine Mekhissi-Benabbad (29) , prošao je prvi kroz cilj u utrci na 3000 metara s preprekama na Europskom prvenstvu u Zürichu. Osvajač dvije srebrne olimpijske medalje i dvostruki europski prvak napravio je glupost godine. Skinuo je majicu prije cilja i glumio frajera. Uzeli su mu zlato.

Mekhissi-Benabbad vodio je u utrci, vidio je da ga u zadnjih 50-ak metara nitko ne može stići pa je skinuo majicu, stavio je u usta i tako trčao. U isto je vrijeme pozdravljao publiku. Odmah je dobio žuti karton, a uskoro je stigla i odluka o diskvalifikaciji. Dok je još mislio da će proći samo sa žutim kartonom, rekao je:

- Skinuo sam majicu zbog sreće. Bio sam sretan što sam obranio naslov od prošle godine. Nisam znao da ću dobiti žuti karton. Uživat ću danas - rekao je Francuz.

No ubrzo je stigla odluka o diskvalifikaciji.

Yoann Kowal iz Francuske tako je došao do zlata, Poljak Krystian Zalewski je srebrni, Angel Mullera iz Španjolske osvojio je broncu, a Mekhissi-Benabbad svojom je glupošću nasmijao svijet. Nije mu ovo jedina mrlja u karijeri... Prije tri godine potukao se sa kolegom iz reprezentacije, a jednom je odgurnuo curicu u kostimu maskote.

Potukao se nakon utrke

Nije ovo prva glupost koju je francuski trkač napravio. Nakon utrke na 1500 metara u Monacu 2011. godine potukao se s Mehdijem Baalom iz francuske reprezentacije. Dvojac je samo čekao da prođe cilj, a onda je počelo.

VIDEO

Odgurnuo djevojčicu

Mahiedine Mekhissi-Benabbad prošle godine u Helsinkiju osvojio je zlato na Europskom prvenstvu na utrci 3000 metara s preprekama. Obično su ljudi sretni kad osvoje zlato, ne i ovaj Francuz. Kad mu je prišla maskota u kojoj je bila 14-godišnja djevojčica, Benabbad joj je prvo izbio dar iz ruke, a potom je odgurnuo.

  • Iznenađenje na 110 metara s preponama: Veliki favorit bio je Pascal Martinot-Lagarde. U polufinalnoj utrci bio je pet metara prije svih. No u finalu je bio tek četvrti. Rus Sergej Šubenkov bio je zlatni (13.19 sekundi), Will Sharman srebrni (13.27), a Francuz Dimitri Basque završio je treći (13.28).
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome