Obavijesti

Sport

Komentari 36

Sandra je dvaput rušila rekord mitinga, slavila je hicem 68.23!

Sandra je dvaput rušila rekord mitinga, slavila je hicem 68.23!
1

Sandra Perković otvorila je sezonu Dijamantnom ligom u Dohi. Braniteljica naslova je bez većih problema osvojila prvo mjesto. Naša atletičarka bacila je disk 68.23 m

VIDEO

Sandra Perković nije se natjecala osam mjeseci. Na Olimpijskim igrama u Londonu bacila je 69,11 metara. Njezin osobni rekord. U siječnju se ozlijedila, no to je sad iza nje. Sezonu je otvorila na prvoj stanici Dijamantne lige. U Dohi. 

Nije Sandra imala većih problema na otvaranju sezone te je hicem 68.23 metara osvojila prvo mjesto u Dohi i zaradila 10.000 dolara. Sandra je već prvim hicem od 67.37 metara srušila rekord mitinga. 

U drugom pokušaju Sandra je bacila disk 66.36. Treći hitac nije bio ispravan, a u četvrtom je bacila 65.70. U petom pokušaju Sandra je ponovno bacila preko 67 metara, disk je pao na 67.13. U šestom pokušaju Sandra je popravila svoj rekord mitinga i bacila disk na 68.23 metara!

Hrvatska atletičarka slavila je sa skoro pet metara boljim rezultatom od konkurentica. Druga je bila Zinaide Sendriute iz Litve (63.92), a treća Njemica Anne Ruh (63.01).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sandra je prošle sezone osvojila Dijamantnu ligu sa šest pobjeda i jednim drugim mjestom te je ukupno zaradila 106.000 dolara. Danas nijedna od njezinih protivnica u Dohi ove sezone nije bacila preko 65 metara pa joj je put do pobjede bio olakšan.

Sandra je bila svjesna da je favoritkinja i tako se postavila. Naša atletičarka brusi formu za Svjetsko prvenstvo u Moskvi, a prva stanica Dijamantne lige za nju je bila samo zagrijavanje. Ovo je bilo prvo natjecanje na kojem je nastupila s novim trenerom. 

Podsjećamo, naša zlatna olimpijska pobjednica prekinula je suradnju s dugogodišnjim trenerom Ivanom Ivančićem. Sad radi s dečkom Edisom Elkasevićem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener