Obavijesti

Show

Komentari 115

'Brandonu je potrebna stručna pomoć, život mu je katastrofa'

'Brandonu je potrebna stručna pomoć, život mu je katastrofa'
12

Nakon što je Bojana zaključila kako misli da je Brandonu život katastrofa Soraja se složila s njom. Rekla je da misli da mu je potrebna stručna pomoć i da joj ga je žao

VIDEO

Lester je najstroži diktator. On je najozbiljniji, najmanje se zahvaljuje, a najviše zahtjeva, rekla je Marijana Velikom Bratu.

Nemeš se složio s njom kazavši kako je on to zaključio još od početka njihovog diktatorskog zadatka.

Dok su diktatori spavali, u sobu su IM ušli Bojana, Soraja i Horvat. Zatim su im zajedno s ostalim pripadnicima 'niže klase' s otpada otpjevali njihovu himnu.

Bojana je Horvatu i Soraji rekla kako misli da se Brandon bunio zbog zadatka jer gladuje i da bi bio oduševljen da je on na mjestu diktatora. Soraja je zaključila kako je Brandon dobar glumac i da se ne bi iznenadila da je sve odglumio. 

'Sudjelovanje u BB kući Brandonu je najbolji dio života'

- Njemu je život katastrofa - rekla je Bojana za Brandona.

Soraja se složila s njom, rekla je kako misli da mu je sudjelovanje u BB kući najbolji dio života i da joj je žao što je nesretan. Otkrila je kako misli da mu je potrebna stručna pomoć i da mu je to rekla.

Brandon je zaključio kako su se diktatori uživjeli u svoje uloge dok je Marijana opravdavala njihovo ponašanje.

- Odvratan zadatak - zaključio je Brandon dok je Marijana zaključila kako je njoj baš super.

'Brandon voli Lestera, a pričao je da je imao djevojku'

Duško je Velikom Bratu rekao da je njemu normalno živjeti u diktaturi.

- To je isto kao kad ti šef na poslu kaže da učiniš nešto, to nije nešto tragično. Brandon ništa ne radi, samo se skida. Ako nije u dobrim odnosima s Lesterom njemu ništa ne odgovara. Štrajka glađu, pojeo je samo jednu bananu. Ne može se ništa zbog toga što on voli muškarce, ali meni je to nezamislivo. Voli Lestera, pričao je da je imao djevojku. Ali, voli i muškarce  - rekao je Duško.

Veliki Brat je zatim u dvorištu kuće postavio zatvorsku ćeliju u koju diktatori imaju pravo zatvoriti slugu koji ih nije slušao. Dobili su uputu da neposlušni sluga u njoj može najmanje provesti  jedan sat, a najviše 12 sati.

Lester se pobunio protiv toga da zatvore Brandona dok je Nikola zaključio da bi ga trebalo zatvoriti jer se ponašao bahato i jer je lagao.

Diktatori Brandona sat vremena držali zatvorenim u kavezu

- Moramo nekoga zatvoriti, a to je Brandon. Nije se korektno ponašao prema nama i zato ćemo ga zatvoriti na jedan sat - govorio je Nikola dok su Brandona nindže privodile u ćeliju.

Nirmal je dodao da nije bio odan vladaru i da zbog toga mora biti kažnjen.

- Ovo je samo početak, to očekuje sve sluge ako ne budu odani vladaru - zaprijetio je Nirmal 'nižoj klasi'.

Nemeš i Marijana su se šokirali kada su na ekranu vidjeli Brandona u kavezu, a Duško se samo smijao.

Nemeš je Dušku rekao da se za sat vremena svi moraju ponašati kao Brandon kako bi se u kući povodom Brandonova 25. rođendana održala zabava.

Brandon se u ostavi počastio bananom iako nije imao dopuštenje za to

- Nitko me neće odvojiti od ove hrane, nisam ništa jeo od jutros - rekao je Brandon Soraji i Horvatu u kuhinji nakon što je pušten iz kaveza.

Dok je jeo Veliki Brat ga je pozvao u ispovjedaonicu.

- Da li znaš da u kući ne smiješ nositi sunčane naočale i da time kršiš pravila? - pitao ga je Veliki Brat. 

Rekao mu je da zna za to pravilo te je dodao da ne želi poštovati diktatore koji se prežderavaju šniclima i voćem dok oni na otpadu nemaju što jesti.

- Razočarali su me Lester i Nikola, ne znam da li glume ili su se stvarno uživjeli u ulogu - rekao je Brandon.

U ostavi je zatim uzeo neku hranu za koju mu je Veliki Brat dao dopuštenje je uzme, a prije odlaska se počastio bananom iako mu Veliki Brat  to nije dopustio.

Nikola zahtijevao od Soraje da skine majicu i pleše kraj bezena

Nikola je Soraji zapovijedio da skine majicu i ostane u grudnjaku te da u tom izdanju pleše pokraj bazena.

- Uzmi neke gaće i onda ćeš se skidati, malo izvoditi striptiz - rekao joj je, a ona mu je rekla da je to zlostavljanje.

Soraja ga je zatim masirala po glavi dok je s Horvatom bio u bazenu.  Rekao joj je da mu još samo kaže svoj broj mobitela na što se ona samo nasmijala.

- Kasnije ćeš obući nečije gaće - rekao joj je, a ona ga je pitala zašto se uhvatio samo nje dok Bojana nije dobila nikakav zadatak. 

Soraja: To je seksualno zlostavljanje

Nakon što joj je prišao bliže Soraja je Nikoli rekla da je to seksualno zlostavljanje. Zatim joj je zapovijedio da mu donese vodu i da mora hodati poput manekenke dok ide prema njemu.

  Diktatori su nakon toga u kavez stavili Horvata.       

- Mrzim diktatore, dosadno mi je. U zatvoru sam, Nikolu sam pogodio japankom i ping pong lopticom u čelo - vikao je Horvat.

Na otpadu su ga gledali putem ekrana, a Brandon mu je poručio da ga jako vole zbog toga što je napravio.

Ukućani glumili Brandona i derali se: Ja sam kraljica, nebitan si...

- Lester mi više nije prijatelj. Nekada ni nisam slavio rođendan. Ne želim ga slaviti s diktatorima - rekao je Brandon Nemešu.

Zatim su se svi počeli ponašati poput Brandona kako bi im Veliki Brat dopustio da u kući prirede zabavu u čast  rođendana. Soraja i Nemeš su ga oponašali.              

- Kamera nebitna si, Veliki Brate nebitan si. Boli me koljeno, zar ne možeš naći doktora već tri dana- govorila je Soraja imitirajući ga.

Nemeš se skinuo u gaće i glumio ga u ispovjedaonici.

Nakon što su uspješno izvršili prvi dio zadatka još su morali izvesti svoj performans.Ušli su u kavez, govorili su mu da je nebitan i plesali.

Brandon se samo smijao, pitao ih je da li njihovo ponašanje ima veze s njegovim rođendanom, a nakon toga se izgrlio s Lesterom.

Nakon povratka na otpad iščekivali su ponoć kako bi počela rođendanska zabava. Veliki Brat im je nakon toga pustio pjesme koje su diktatori izvodili na glazbenom natjecanju. Nikola i Lester su mu nakon ponoći donijeli rođendansku tortu i svi su mu uglas pjevali 'Happy Birthday'.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba