Obavijesti

Show

Komentari 76

Ljubomorne cure istukle Milu u školi jer je bila ljepša od njih

Ljubomorne cure istukle Milu u školi jer je bila ljepša od njih
6

JEDVA OSTALA ŽIVA Bivša BB-ovka imala je napuknuće lubanje. Kolegice su joj zavidjele na atraktivnom izgledu. Sud im je odredio kaznu od tadašnjih 100 maraka

VIDEO

Dočekale su je ispred škole u Tomislavgradu. Napalo ju je 20 kolegica. Tukle su je rukama i nogama. Jedva je ostala živa. Gađale su je komadima leda, ispričao je Milin (21) suprug Ante Tokić (28).

Ispala stanarka 'Big Brothera' imala je 15 godina. Od zadobivenih ozljeda napuknula joj je lubanja. Deset dana nije mogla sama ići u zahod. Od straha se nije htjela vratiti u školu. Sud je napadačicama odredio kaznu od tadašnjih 100 maraka.

- Istukle su je jer su bile ljubomorne na nju zbog nekih dečki kojima se sviđala. Mila je oduvijek bila atraktivna - kaže Ante, koji je s Milom tad bio na početku veze.

Interes muškaraca za suprugu konobaricu građevinskom radniku iz Sesveta nikad nije smetao. Nikola je u ispovjedaonici rekao da su on i Mila priznali da se sviđaju jedno drugome, no da od toga neće biti ništa jer je ona u braku.

- Mila se zezala. Ona je takva. Da nam brak ne štima, ne bismo bili zajedno - kaže Ante koji otkriva da ne zna kako bi reagirao da je on Marijanin suprug, koja se seksala s Nemešom u Kući. 

Anti ne smeta ni što je Mila pipala Sorajine grudi. Zaključila je kako bi i ona povećala svoje.

- Ne vjerujem da bi to napravila. Mila ima lijepe grudi. Što se mene tiče, dovoljno su velike. No ne bih imao ništa protiv - zaključio je Ante. 

Sretan je što mu se supruga vraća kući. Mila je najviše nedostajala njihovoj kćerkici Miji Anđelini (5). 

Marijanin suprug uzeo kćer i odveo je u Šibenik

Marijana (27) je prije odlaska u Big Brother kćer Korinu (2) ostavila sestri Sendi Serdarević na čuvanje. Prošlog tjedna Marijanin suprug Ivan Čvrljak (32) uzeo je dijete iz Baške Vode i odveo ga kući u Šibenik, piše Story. Marijana je u subotu čula da obitelj zna za njezin seks s Nemešom. Rasplakala se i rekla da hoće ići svojoj kćeri.

'Napit ćemo Soraju da vidimo kakva je pijana'

Ivan i George pričali su svoje zgode iz Londona. Obojica su zaključili kako je ondje noćni život odličan. Soraja, koja u Kući pije samo vodu, rekla je da joj nije jasno kako se netko može toliko napiti da se sljedeći dan ne sjeća što se dogodilo. Stanari su zaključili da će je danas, kad Big Brother priredi zabavu napiti da vide kakva je kad je pijana.

Živčani Nemeš rasplakao Emu, optužio je da krade

Otkako je Marijana na Smetlištu, Nemeš je u Kući sve nervozniji. Za doručkom se posvađao s Emom. Optužio ju je da je ukrala kutiju cigareta. Uopće nije htio slušati njezine argumente.

Uzeo je doručak i dignuo se od stola. Dragana je ostala sjediti bez komentara. Ema je otišla u sobu i zaplakala. U ruci je držala fotografije svojih najmilijih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin