Obavijesti

Show

Komentari 164

Marijana: Bliži se moj izlazak, užas, zašto mi je sve trebalo?

Marijana: Bliži se moj izlazak, užas, zašto mi je sve trebalo?
11

Nakon što je Nemeša vidjela u krevetu s Milom i Tamarom Marijana je rekla da bi rado izašla iz kuće. Misli da se bliži njezin izlazak i želi još jednom vidjeti Nemeša

VIDEO

Možda si slučajno, ne kažem da si to napravio namjerno, govorio je Nikola Brendonu koji je tijekom spavanja prebacio ruku preko njega i zagrlio ga.

Brendon ga je pitao da li mu je pala popularnost te ga je uvjeravao kako je samo loše sanjao na što mu je Nikola poručio da je labilan.

- Nikola sve je to posljedica tvog spavanja u mom zagrljaju. Kamere nikad neće ignorirati istinu - poručio je Nikoli Brendon i derao se da je on kraljica i da će to postati. Zatim je ukućanima rekao da je dobio inspiraciju pa je počeo bubnjati po željeznim kantama.

Soraja Brendonu: Maltretiraj Nirmala, on to najviše zaslužuje

Došao je do Lestera koji se više s njim ne želi družiti i pitao ga je kako je spavao. Lester mu je rekao da ne mora odmah doći svugdje gdje se on nalazi i poručio mu da ga više ne može gledati. Brendon mu je na engleskom rekao da ne može vjerovati njegovim riječima i da će zaplakati. Zaključio je da mu je jedini prijatelj u kući Soraja jer ga ona nikada ne bi iznevjerila dok mu ostali stanari nisu ništa posebno. Soraji je rekao da će cijeli dan maltretirati ukućane, a ona mu je predložila da najviše zadirkuje Nirmala jer on to najviše zaslužuje.

S obzirom da su pritisnuli crvenu tipku na stroju na kojem je pisalo da se ne smije dirati, Nikola i Lester dobili su nagradu od Velikog Brata te će na 72 sekunde imati priliku razgovarati s nekim iz vanjskog svijeta.

'Jesi ti postao bitan otkad sam ja ušao u kuću?'

- Nervira me što se ne mogu ponašati kao vani i ne mogu učiniti neke stvari. Sa svakakvim ljudima sam se družio, ali nekoga poput Brendona još nisam vidio. Ne znam hoću li popraviti svoj odnos s njim - rekao je Lester Velikom Bratu. Brendon ga je pitao da li je on postao bitan otkad je on ušao u kuću,a Lester mu je poručio da je najbolje da ga pusti na miru.

Stanari na otpadu dobili su zadatak da naprave drvene kockice koje će biti darovane djeci u domu. Brendon je rekao da ne voli raditi s drvom, na što je Nikola rekao da bi mu djeca trebala biti dovoljna inspiracija za to. Na ekranu se pojavio Nemeš i obavijestio ih da je nominiran za nagradu organizacije 'Adria u srcu' jer njegova pjesma 'Znam taj smešak' ima najviše klikova na YouTubeu. 

'Možda je nekima od vas karijera vani krenula kao i meni'

- Postoji mogućnost da pobijedim. Kažem vam to jer su mi neki od vas velika podrška. Tako da znate da je nekima od vas kao i meni možda karijera vani krenula - rekao im je Nemeš.

Brendon je počeo provocirati Nirmala te mu je rekao da misli da se voli ubacivati u tuđe priče i da najmanje ima svoj stav u kući.

- Žao mi je ako sam te razočarao, ali nije u redu tvoje ponašanje i neću te podržati - rekao mu je Nirmal. 

'Bio sam u pravu kad nisam odustao od svoje glazbe, a predložili su mi to'

Veliki Brat je zatim sve priredio za nepostojeću dodjelu nagrade. Nije mogao skriti oduševljenje nakon što je saznao da je pobjednik.

- Bio sam presretan kada sam saznao za ovo. Hvala svima iz organizacije 'Adria od srca' jer su prepoznali nešto, hvala na nominaciji, hvala svima koji su slušali pjesmu toliko puta i glasovali za nju, zahvalan sam svim svojim prijateljima, menadžeru, roditeljima na podršci i razumijevanju - rekao je Nemeš.

Veliki Brat mu je nakon toga čestitao i rekao da je ponosan na njega.

- Ovo je prva nagrada koja se tiče moje karijere i potvrda da sam bio u pravu što nisam odustao od svoje glazbe kad su mi predložili da trebam odustati i baviti se nekim drugim stvarima. Počeo sam gubiti sebe, ali očigledno ima nade, mnogo mi znači nagrada. Ne mogu se sabrati - rekao je Nemeš u ispovjedaonici.

Zaključio je da je Veliki Brat konačno ponosan na njega te da će nešto ostati iza njega ako ga sutra pregazi tramvaj.

Marijana je Velikom Bratu rekla da je ponosna na Nemeša ako je istinita informacija da je dobio nagradu. George je poželio izaći iz luksuzne kuće zbog dosade, a prije toga je udijelio par savjeta Nemešu.

Marijana: Sama sam, to sam i očekivala

Mili i Tamari je bilo hladno u krevetu prije spavanja pa im je Nemeš rekao da mu se ne neko vrijeme mogu pridružiti u krevetu. Veliki Brat je nakon toga uključio ekrane stanarima na otpadu koji su komentirali kako Tamara i Nemeš spavaju zajedno.

- Sama sam, to sam i očekivala. Sad bi tako izašla - rekla je Marijana Antoniji.

Ema je za to vrijeme nogama gazila po Nemešu i dala mu pusu. Marijana se zatvorila u sobu za pušenje, Nikola je došao do nje i rekao joj da pretjeruje.

- Što je on tebi trebao reći kad si ti poljubila Brendona? - pitao ju je Nikola. 

'Marijana je rekla da je gotovo s Nemešom'

Nirmal je Brendonu rekao da mu je Marijana rekla da je gotovo s njom i Nemešom i da to nema samo veze s tim što je spavao s Milom i Tamarom.

Zatim je popričala sa Sorajom koja joj je rekla da ne razmišlja puno o tome jer će joj samo biti puno gore.

- Briga me za sve. Ništa novo nisam vidjela što ne znam. Zbog male, što mi je trebalo išta? Užas - rekla joj je Marijana.

Nakon toga je otišla u ispovjedaonicu i pitala Velikog Brata hoće li se još vidjeti s Nemešom.

- Uhvatilo me loše raspoloženje. Bliži se moj izlazak, hoću se još moći vidjeti s Nemešom u kući? Postoji li mogućnost da ga vidim? - pitala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor