Obavijesti

Show

Komentari 199

Marijana Čvrljak utvrdila: Baš sam nekako ponosna na sebe

Marijana Čvrljak utvrdila: Baš sam nekako ponosna na sebe
9

Jedini postupak u kući zbog kojeg je Šibenčanki neugodno je divljanje u pijanom stanju kad je porazbijala pola inventara kuće. Sve ostalo joj je u redu i prihvatljivo

VIDEO

Čim se probudila, Marijana je znakovito pogledala Brandona i rekla mu da ga je sanjala. Njemu je bilo zabavno što ona nije htjela otkriti detalje sna, a Antonija joj je u kupaonici rekla da je stenjala dok je spavala. Horvat je jako tužan što je ponovo na otpadu, nikako mu se ne sviđa ta promjena na gore. Duško je pak sretan što je ponovo u autobusu, smeta mu jedino Sorajino brbljanje kad bi htio spavati i zbog toga su se svađali većinu dana.

- Vi ćete mi se javiti da vama nešto smeta. Znaš što me boli za to što vama smeta - vikala je ljutita Soraja Dušku koji joj se stalno ispričavao te mu dodala kako primjećuje da mu teško pada što nije u centru pažnje i da živcira svojim pokušajima da pažnju stanara usmjeri na sebe. Zaključila je da ciljano priča sve što nju ljuti kako bi pokrenuo raspravu.

- Što je sad ovo. Zaobiđi me, skini mi se s vrata. Neću se ja svađati ovdje s čovjekom koji bi mi mogao biti djed samo zato da on postigne svoj cilj - vikala je Soraja. 

Zbližile se na otpadu pa sad skupa tračaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Soraja i Nikola raspravljali su o tome tko je od njih plakao i povrijedio koga od stanara. U njihov se razgovor ubacila i Marijana koja je počela moralizirati i smirivati ih govoreći im kako su se samo prenaglili i nema razloga da se svađaju. Marijana i Soraja su se zbližile i počele zajedno tračati ostale. 

- Tko god pobijedio, svejedno mi je, znam da neću ja, ali ne mogu shvatiti kako netko može glumiti cijelo vrijeme i predstavljati se za ono što nije - rekla je Marijana kojoj je Soraja najbolja prijateljica na otpadu. 

Marijana je Soraji rekla kako ju je Bojana stalno tračala, njeno ponašanje i izgled, sve. Tračala je i Draganu koja joj od početka nije bila draga, a smeta joj i Bojanina bliskost s Nikolom koja joj djeluje usiljeno. 

- Ona i Nirmal su slični kao jaje jajetu - rekla je Soraja, a Marijana je rekla da Nirmala još nije definirala u glavi.

Ona je ponosna na sebe

Marijana je u ispovjedaonici rekla kako joj je svejedno je li na otpadu ili u kući jer razmišlja o stvarnom životu i o svojoj kćeri.

- Na neki sam način ponosna na sebe. Dosta sam dugo izdržala da ne pokažem to sve negativno što osjećam i krijem u sebi - rekla je Marijana koja žali jedino zbog razbijanja inventara kuće Velikog Brata u pijanom stanju. 

Sa stanarima je pričala o svom izlasku iz kuće. Uvjerena je da je suprug neće dočekati, no Soraja je rekla kako vjeruje da će je ipak čekati kako bi barem razgovarali o djetetu i budućnosti. 

- Moramo pričati, dogovoriti se i sve, ali, 'Hello!', znam i sama što je na stvari, sigurna sam da neće doći - rekla je Marijana. 

'Patka' Velikog Brata za 'slavuja' iz Požarevca

Nemeš je plakao u ispovjedaonici jer ga je Veliki Brat 'smuljao' rekavši mu da je njegova pjesma 'Znam taj smešak' hit na YouTubeu. Počeo je smišljati govor koji će izgovoriti kad bude primao nagradu za koju ne zna da je lažna. Veliki Brat pustio mu je pjesmu da je čuje, a Nemeš je sav drhtao i lio suze. Veselu vijest podijelio je sa stanarima, a oni su ga još više zezali. Tamara mu je rekla da je znala za to, ali mu nije smjela reći. Smijali su se dok je on ponosno pričao o svom uspjehu. Njihov zadatak bio je da ga uvjere u istinitost 'patke' Velikog Brata kako bi povećali iznos glavne nagrade za 35.000 eura.

Horvat i Brandon pričali su o Bojani koja je živnula čim se odvojila od Nemeša. Horvat je u ispovjedaonici rekao kako se osjeća najlošije unazad dva mjeseca. Kaže da njegovo emocionalno stanje nema veze s uvjetima života na otpadu, već se jednostavno loše osjeća. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos