Obavijesti

Show

Komentari 134

Marijana: Ne mislim se udati za Nemeša, prvo se moram rastati

Marijana: Ne mislim se udati za Nemeša, prvo se moram rastati
6

Pobjednica 'Big Brothera' demantirala je da je bila u Beogradu kod Nemeša. Kći joj je, kaže, sve na svijetu. Ne razmišlja o udaji za Nemeša, čeka je rastava od muža

VIDEO

Nemeš i ja smo ponovno zajedno. No morate razumjeti da se nalazim u izuzetno osjetljivoj situaciji i trenutačno mi je na prvome mjestu moja dvogodišnja kći Korina. Napisi da sam otišla u Beograd su netočni i to mi može štetiti pri rastavi jer može stvoriti pogrešnu sliku o meni kao majci. Ne odvajam se od Korine i u svakom trenutku njezin otac može biti u kontaktu s njom. Kći mi je sve na ovom svijetu i ne mogu zamisliti život bez nje, rekla nam je Marijana koju smo sreli u šetnji Kninom s dvogodišnjom kćeri.. Iako se ovih dana nagađalo kako je Marijana Čvrljak (27) u Beogradu kod Nikole Nemeševića (22), ona je još u Kninu kod svojih roditelja.

Svaki vikend je kod mame i tate

Svaki slobodan trenutak otkako je pobijedila u 'Big Brotheru' Marijana provodi s Korinom. U subotu su ona i djevojčica razgledavale izloge lokalnih trgovina. Uživale su zajedno, a Marijana je djevojčici nasmijano odgovarala na mnoga znatiželjna pitanja. Iako nije željela razgovarati o privatnom životu, ponovila nam je da se iskreno zaljubila u pet godina mlađeg pjevača. Ne želi planirati predaleko u budućnost kako ne bi izgubila ponovno stečeno povjerenje u Nemeša.

- Kakva udaja, pa se još se moram rastati od supruga Ivana - kroz smijeh je rekla Mare.

Još se nije naviknula na medijsku pažnju.

- Nažalost, nespremna sam se našla u ovom. Napadaju me sa svih strana i teško mi je razlučiti njihove prave namjere - rekla je Mare, kako je prijatelji zovu.

Šetajući gradom Marijanu mnogi poznanici srdačno pozdravljaju. U razgovoru sa stanovnicima Knina doznajemo kako svi za nju imaju samo riječi hvale. Iako se mislilo da je osuđuju, cijene je jer je pokazala da je čvrst karakter. Stala je iza svojih riječi i djela do kraja.Čak i onda kad ju je Nemeš, zbog kojeg je odbacila život koji je vodila do 'Big Brothera', ostavio u finalnoj emisiji. Neki smatraju da je bila nesretna u braku i da se zato zaljubila u Nemeša koji ju je obasipao ljubavlju. Na kraju se zahvalila ljudima koji je podržavaju.

- Samo sam žena koja ima uspone i padove, a koja ponekad donese i pogrešne odluke - rekla je Šibenčanka.

Najveća pogreška joj je bila, kaže, što je bila intimna u BB kući pred kamerama. Ali zaslijepila ju je ljubav te su u tim trenucima postojali su samo Nemeš i ona.

Nemeš je svaki vikend kod mame i tate

I dok je Marijana u Kninu, Nemeš je iz Beograda, gdje živi zadnje četiri godine, otišao u rodni Požarevac. Kako doznajemo, pjevač gotovo svaki vikend odlazi k roditeljima kako bi se vidjeli i proveli dio vremena zajedno. Jako su povezani jer je sin jedinac. Nemeš je odlaskom u obiteljski dom želio demantirati napise da je u svađi s majkom Nadom. Kako doznajemo, njegovi roditelji pokušavaju razumjeti sina iako se ne slažu s njim zato što se pomirio s uskoro rastavljenom Marijanom Čvrljak. Nemeševa majka prije nije skrivala koliko je protiv njihove veze. Za Marijanu je govorila da je alkoholičarka i nemoralna te kako je dobila zadatak od produkcije da zavede njezina sina. Od onda ne želi razgovarati s medijima.

Korina će kod tate

Kako doznajemo, Marijana će sljedeći tjedan odvesti kćer u Šibenik kako bi se vidjela s tatom.  Pomorac Ivan Čvrljak navodno je stigao s broda pa će dio slobodnog vremena provesti s Korinom. I on i Marijana žele najbolje svojoj djevojčici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja