Obavijesti

Show

Komentari 175

Marijana: Ne mogu protiv sebe, srce i ljubav su ipak pobijedili

Marijana: Ne mogu protiv sebe, srce i ljubav su ipak pobijedili
12

Marijana je nakon povratka u kuću Velikom Bratu rekla da je srce pobijedilo i da ne može protiv sebe. Nemešu je rekla da je ona njegova najveća pogreška

VIDEO

Nirmal unosi negativnu energiju, nema nikakve koristi od njega, priča samo neke gluposti kao da sve zna. Ako ostane u kući morat ću ga izbjegavati, ne znam tko će ga trpjeti. Bojana i on najviše pričaju o finalu, rekla je Soraja Velikom Bratu i zaključila da bi voljela da Nirmal napusti BB kuću.

Nirmal je nakon toga ušao u ispovjedaonicu i komentirao da on najviše zaslužuje da ostane u kući.

- Ne glumim, skroman sam momak, momak iz naroda - rekao je Nirmal navodeći razloge zbog kojih bi trebao ostati.

Stanari razbili Nemešov stakleni pehar

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nemeš je ostao bez staklenog pehara koji mu je Veliki Brat uručio lažući mu da ga je dobio od nepostojeće organizacije 'Adria od srca' zbog svoje pjesme 'Znam taj smešak'. Antonija je gurnula Horvata nakon čega ga je razbila slika koja je pala s ormara.

- Nije me briga, nisam ništa napravio. Marijana je sve vidjela - pravdao se Horvat.

Duško je nakon toga s otpada počeo dozivati Nemeša govoreći mu da su mu razbili pehar. Antonija i Soraja su ga nazvale najvećom babom tračarom u kući.

- Bio je to nesretan slučaj. Pogodilo me, nije bilo namjerno jer bi inače poludjela. Nije se trebalo dogoditi, trebala sam ga staviti na neko sigurnije mjesto. Nisam mogla pretpostaviti, ne znam kako će Nemeš reagirati- rekla je Marijana Velikom Bratu.

'To je samo stvar, ja se vežem za ljude, a ne za stvari'

Slavica je nakon toga Nemešu došla reći kako je čula da mu je razbijen pehar.

- To je samo stvar, ja se vežem za ljude, a ne za stvari - komentirao je Nemeš Velikom Bratu.

Rekao je da ne zna tko bi mogao izaći iz kuće, zaključio je da je Marijana pukla te da i dalje puca.

Bojani je Veliki Brat priopćio da je na Facebooku nastala grupa koja se zove 'Nebitan si' i koja ima više od 22 tisuće članova. 

- Ozbiljno? Da to nije neka laž? Tko je to rekao? Sad mi se i ne ide kući- rekao je Brendon nakon što je saznao za to. 

Marijana Nemešu: Jedina greška sam ti ja

Nakon što su luksuznu kuću napustili nekadašnji sustanari, Marijana se u luksuznoj kući pridružila Nemešu. Čudila se što nikog osim njega nema u kući. Sjedili su na kauču i pričali, pitao ju je ima li vijesti. Rekla mu je da se svašta dogodilo.

- Ništa dok smo ovdje. Znaš što smo ranije pričali - rekao joj je Nemeš.

Veliki Brat je stanarima na otpadu rekao kako je od Nemeša ovisilo hoće li im vratiti 35 tisuća eura za glavnu nagradu. Oduševljeno su pljeskali kad su saznali da im je novac vraćen te su zatim prešli u luksuznu kuću.

- Jedina greška sam ti ja - rekla je Marijana Nemešu.

Brendon: Publika me vratila u kuću, dao sam intervju

Objavljeno je da Brendon napušta kuću, no ubrzo nakon izlaska vratio se u kuću.

- Publika me vratila u kuću, dao sam intervju- derao se Brendon te trčao po dvorištu, skinuo je košulju i skočio u bazen.

Rekao je stanarima da ne može vjerovati da su ga vratili u kuću.

'Znaš kakav sam kad sam ljut'

- Pazi ovako, ja vjerujem u sebe i svoju glazbu. Ako si me lagao neće biti dobro, ako sam ispao budala i imam tisuću ili dvije klikova na YouTubeu, a ne milijun neće biti dobro. Nije stvar za šalu, to mi je život i početak karijere. Ako je laž bit ću ljut, a znaš kakav sam kad sam ljut - rekao je Nemeš Velikom Bratu.

Veliki Brat mu je rekao da je uspio vratiti 35 tisuća eura koje su dali za Emin ulazak u kuću tako što je povjerovao u jednu lažnu informaciju. Rekao mu je da je istinita informacija da njegova pjesma ima više od milijun klikova na YouTubeu te da nije istina da postoji udruga 'Adria od srca' i njegova nagrada.

Nemeš: Znači imam milijun klikova?

- Pa dobro, žao mi je što nije istina da ste imali tu humanitarnu akciju. Ponadao sam se, ali dobro. Znači imam milijun? - rekao je Nemeš. Zaključio je da je zaradio više nego što je potrošio u kući.

- Idem se skidati s Brendonom. Odlično, vratio sam 35 tisuća eura i imam više od milijun klikova - govorio je Nemeš s nevjericom.

Lester je Nemešu rekao da je Marijanu povrijedilo nakon što ga je vidjela na ekranu dok je bio u krevetu s Milom i Tamarom. Nemeš mu je rekao da ga svi gledaju kao da je budala. Komentirao je da u kući ništa ne treba shvatiti dramatično i da se izvan kuće rješavaju problemi i sve ostalo.

- Srce je pobijedilo. Ne mogu protiv sebe. Ne želim nikom ništa otežavati. Bezveze mi je to da netko bude nesretan, a ja sretna. Nismo imali priliku razgovarati, sve je dobro, ljubav pobjeđuje - rekla je Marijana Velikom Bratu govoreći o svojoj vezi s Nemešom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'