Obavijesti

Show

Komentari 207

Marijana: Sram me, imam dijete doma, zašto mi je to trebalo?

Marijana: Sram me, imam dijete doma, zašto mi je to trebalo?
11

Nakon što su vidjeli svoje ponašanje tijekom nedavne zabave, Nemeš i Marijana su bili šokirani. Rekla je da se nada da njezina kćer to nije vidjela jer bi se inače ubila

VIDEO

Zašto nas jednostavno ne izbaci? Vi ste bili sa mnom u sobi, da li je to tako strašno izgledalo? Veliki Brate izbaci nas iz kuće i vrati lovu, komentirao je Nemeš u nevjerici nakon što im je priopćeno da je zbog njegovog i Marijaninog neprimjerenog ponašanja tijekom nedavne zabave iznos glave nagrade smanjen za pet tisuća eura nakon čega ona iznosi 69 700 tisuća eura.

Nakon što su ukućani pogledali što se zaista događalo u kući tijekom zabave, Veliki Brat je Marijani i Nemešu rekao da zbog ometanja rada kamera, uništavanja tehnike i grubog ponašanja neće imati pravo sudjelovati u nominacijama.

- Ubuduće svaki prekršaj, namjerno lomljenje stvari po kući ili neki drugi prekršaj povlači sa sobom trenutačnu diskvalifikaciju onoga tko napravi prekršaj. Ovo je za vas jedina i posljednja opomena - rekao im je Veliki Brat. 

'Naše ponašanje bilo je totalno bolesno'

Marijana i Nemeš su nakon toga otišli u sobu za pušenje.

- Tužno, imam dijete doma. Nemam nikakvog opravdanja. Bila sam iziritirana i ljuta. Što mi može pomoći? Taman mi je to trebalo pred izlazak - rekla mu je Marijana.

Nemeš joj je rekao da izgledaju kao neki manijaci, a ona se složila s njim i rekla da su se totalno bolesno ponašali.

- Ne želim ništa vidjeti kad izađem iz kuće od toga. Jadno moje dijete- govorila je Marijana.

'Ne bih se iznenadio da su svi moji oprali ruke od mene'

Nemeš je u ispovjedaonici rekao da boravak u kući izvlači ono najgore iz njega kao i ono za što nije ni znao da postoji u njemu.

- Ne bi me iznenadilo da kada izađem shvatim da su svi moji oprali ruke od mene jer sam to i zaslužio. Sad kad smo vidjeli ono najgore ovo je jezivo - rekao je Nemeš Velikom Bratu i nakon izlaska iz ispovjedaonice čvrsto zagrlio Marijanu. 

Rekla mu je da bi bilo najbolje da oboje odsele što dalje, primjerice u Japan. On je sugerirao da je najbolje da odu u Sloveniju jer se tamo show ne prikazuje.

'Ne želim zamišljati da je moje dijete bilo budno u to vrijeme, ubila bih se'

- Ajme meni zašto mi je to trebalo? Katastrofa, Bože dragi. Ne želim zamišljati da je moje dijete bilo budno u to vrijeme ubila bih se - rekla je Marijana Antoniji koja joj je savjetovala da se sve zaboravi.

Naposljetku je zaključila da ipak nitko ne zna kako se osjećala tada te je odlučila da ubuduće mora šutjeti i nadati se da njezina kćer neće ispaštati zbog toga.

- Nema smisla ništa ovdje objašnjavati - rekla joj je Antonija, a Marijana je još jednom ponovila da je bila grozna i da ju je sram.

Brendon je primijetio da je njegov odnos s Lesterom mnogo hladniji pa je odlučio popričati s njim. Lester mu je rekao da mu se nije svidjelo njegovo ponašanje i izvođenje striptiza i da jednostavno ne može imati takvog prijatelja.

'Ako ti se ne sviđa biti na otpadu izađi kroz zlatna vrata'

Nakon što je u nedjelju prvobitno napustio kuću, Nemeš je vraćen na otpad gdje su ga dočekali bivši ukućani, svi osim Dragane. Nakon igre pod nazivom minuta hoda ukućani su prešli na otpad, a Nemeš i nekadašnji natjecatelji vraćeni su u kuću. Soraja se tijekom povratka na otpad posvađala s Nikolom. Nirmal ih je rastavljao, Nikolu je ljutito pitala zašto joj se uporno unosi u lice.

- Kukaš, plačeš. Kad sam ja plakala? Nije te nitko ništa pitao da bi ti nešto pričao - rekla mu je ljutito Soraja.

Nikola je nakon toga otišao u ispovjedaonicu na poziv Velikog Brata. Rekao mu je da se Soraja bunila zbog otpada jer joj je rekao da izađe kroz zlatna vrata ako joj se ne sviđa na otpadu.

'Nema šanse, ne bih nikada dignuo ruku na ženu'

- Nisam je napao fizički ni ništa. Ona je pretjerala, nema šanse da bih dignuo ruku na ženu - uvjeravao je Nikola Velikog Brata.

Nakon izlaska iz ispovjedaonice rekao joj je da ne izmišlja da ju je htio napasti, a ona je komentirala da ne voli da joj se netko unosi u lice.

- Ne možeš mi reći da začepim. Ne možeš mi se unositi u lice, hajde udari me. Završi to što si krenuo - derala se ljutito Soraja te nakon toga plakala u ispovjedaonici.

Rekla je da joj je dosadilo prelaziti na otpad i da se Nikola ne može praviti frajerom.

Marijana: Bila sam spremna da Nemeš ode, bolje da je izašao iz kuće

Mila je Velikom Bratu rekla kako se nadala da će biti svi zajedno u kući te kako je zbog svega razočarana. Najviše joj nedostaje Soraja jer se zbog nje vratila u kuću. Marijana je rekla da se nakon Nemešova odlaska osjeća ok i kako misli da bi bilo bolje da je ipak izašao iz kuće da bi živio stvarni život.

- Mislila sam da stvarno ide iz kuće kad je otišao. Bila sam spremna, mislila sam da ide doma - rekla je te komentirala kako je Horvat postao depresivan te se povukao u sebe jer mu je dosadno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin