Obavijesti

Show

Komentari 212

Marijana: Uništila sam život, ne želim više nikad vidjeti Nemeša

Marijana: Uništila sam život, ne želim više nikad vidjeti Nemeša
15

Marijana je zaključila da se ne isplati boriti za Nemešovu ljubav i da je njezino srce kod njezinog djeteta. Rekla je da zna da se ne sviđa Nemešovim roditeljima

VIDEO

Bolje da je tako. Dosta sam sranja napravila, ne mislim da je toliko jak da može protiv staraca, rekla je Marijana Nikoli komentirajući kraj svoje veze s Nemešom. Nikola joj je savjetovao da ništa ne odluči prije nego što popriča s Nemešom.

Rekla mu je da se ne ljuti već da misli da će joj s vremenom nešto skriviti.

- Ne želim čekati to vrijeme. Lakše je sada nego za mjesec dana. Znam kako će završiti. Ne želim biti neka luda. Tko zna hoćemo se vidjeti i hoću li izaći - rekla je Marijana i rekla da se nakon izlaska iz kuće samo želi negdje sakriti.

Nemeš je Velikom Bratu rekao da ga je nagrada i informacija da je pjesma toliko slušana podsjetilo na to što je i čime se bavi. Kazao je da mu je to vratilo energiju, volju i dobro raspoloženje te da se nakon izlaska iz kuće želi  vidjeti sa svojom obitelji i svirati u studiju.

'Smišljam gdje da pobjegnem od svega'

Osjećala sam se grozno, a tako se osjećam i danas. Smišljam gdje da pobjegnem od svega. Brine me sve što se dogodilo u kući i ono što se nije trebalo dogoditi. Želim samo biti uz svoje dijete. Mislila sam da ću se moći suočiti s tim, ne želim se boriti i opravdavati nikome, želim samo mir. Uništila sam svoj život, tuđi uopće ne želim dirati - rekla je Marijana i zaključila da joj je dosta problema.

Rekla je da ne želi stajati između Nemeša i njegove obitelji jer zna što oni misle o njihovoj vezi.

- Nisam baš neki izbor, znam da im se ne sviđam. On je jedinac, a to mi se ne sviđa. Napravila sam toliko gluposti. Mislim da se u ovakvim uvjetima ne isplati boriti za naš odnos. Njegova podrška mi znači, ali mislim da neće biti lakše. Bolje je rješenje da svatko ide svojim putem i sređuje svoj život - rekla je i zaključila da joj ipak nedostaje iako ga više ne želi čuti ni vidjeti.

Veliki Brat je rekao Nemešu da je njegova pjesma doživjela obradu. Nemeš ga je pitao tko je to napravio te rekao da se samo nada da nije riječ o nekom narodnjaku.

Nominirani su Brendon, Nemeš, Nirmal i Marijana

Marijana i Nemeš nisu imali pravo nominirati jer su razbijali po kući. Veliki Brat je Marijanu direktno nominirao jer je pokrila mikrofon i šaputala.

- Nominiram Nemeša jer ne pričamo i jer se i dalje ponaša na isti način te Brendona koji ima svoje žute minute i dozu samoživosti koja mi se ne sviđa - rekla je Bojana u ispovjedaonici.

Antonija je nominirala Brendona jer ga ne voli vidjeti u svojoj blizini dok je jedan bod dala Nirmalu. Soraja je dva boda dala Nirmalu jer s njim ne želi imati bliski odnos, a jedan Nikoli jer je u zadnje vrijeme stalno napet.

'Ne prikazujte više Nemeša, ide mi na živce, ne želim ga gledati'

Nominiram Nemeša jer je agresivac, smeta mi njegov egocentrizam i potreba da bude u centru pažnje pod svaku cijenu. Zbog toga sputava drugačije od sebe. Drugi bod dajem Antoniji koja je također agresivna i histerično se ponaša, rekao je Brendon.

Veliki Brat im je zatim priopćio da su nominirani Brendon, Nemeš, Nirmal i Marijana. Nirmal je rekao da je to utjecalo na njega iako je očekivao da će biti nominiran. Kazao je da nije kalkulirao iako je to mogao napraviti.

Mila i Tamara su odlučile ispeglati Nemešovu kosu. Čim je to vidjela na ekranu, Marijana se digla i otišla u sobu za pušenje. Nakon toga su mu depilirale prsa, a stanari su raspravljali kako su one na tajnom zadataku i da im nije jasno zašto im on to dopušta. 

-Ne prikazujte više lukusuznu kuću, ide mi na živce. Ne želim gledati Nemeša, ne želim ga više vidjeti, Moje srce je kod mog djeteta, ne isplati se boriti za Nemeša - rekla je Marijana zatim Velikom Bratu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao