Obavijesti

Show

Komentari 299

'Nemeša nema dva tjedna ni za koga, bit će samo gitara i on...'

'Nemeša nema dva tjedna ni za koga, bit će samo gitara i on...'
6

Horvat Čagalj ne želi komentirati vezu Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića. Iako joj isprva nije čestitao na pobjedi, Horvat kaže da će joj biti potpora kad bude trebala

VIDEO

Prvu večer Splitskog festivala na Prokurativama bivši stanar 'Big Brothera' Horvat Čagalj (33) u backstageu je izazvao stampedo. Dalmatinac nije imao mira ni pet minuta. Cijelu su ga večer za rukav povlačili brojni obožavatelji moleći ga za zajedničku fotografiju. On je sa širokim osmijehom sa svima porazgovarao te podijelio autograme.

- Potpuno sam šokiran! Ujutro sam bio u gradu, samo ću reći da mogu besplatno ljetovati gdje god želim, čak ni kroasane u pekarnici nisam morao platiti - smije se Horvat. 

On i Marijana (27) idući tjedan idu u Beograd. Šibenčanka će gostovati na televiziji, a on s njom ide kao potpora. Iako joj nije htio ni čestitati nakon što su je proglasili pobjednicom, čini se da su uspjeli riješiti nesuglasice.

- Znam da je ispalo glupo što joj nisam čestitao na pozornici. Bivši stanari su me ‘izbombardirali’ pričom da je sve namješteno. Drago mi je što je pobijedila, poslije na tulumu sam joj i čestitao - rekao je nedavno. Ne vjeruje da će se u Beogradu susresti s Nemešom.

- Poslao mi je poruku da ga nema za nikoga dva tjedna, samo gitara i on - kaže Horvat koji o  Nemešovu odnosu s Marijanom nije želio puno govoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 299
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin