Obavijesti

Show

Komentari 100

Soraji su iz korzeta u žaru plesa na tulumu ispadale grudi

Soraji su  iz korzeta u žaru plesa na tulumu ispadale grudi
18

Stanari su s veseljem dočekali prvi zajednički tulum otkako ih je Veliki Brat spojio.Tulum je kao i obično završio u bazenu, a stanari su rješavali i svoje sukobe

VIDEO

Jutro nakon tuluma Bojana je komentirala kako je super, no svima je bilo teško probuditi se jer noć prije nisu spavali. Tjedni zadatak teško joj je pao jer bi ponekad voljela imati svoj mir iako se slaže s Lesterom i Marijanom. Smatra da svi parovi dobro funkcioniraju, a iznenadili su je Slavica i Lester koji su prije imali neke razmirice. Iako su novčano kažnjeni jer je Nemeš spojio svoj krevet s Marijaninim, ipak misli da su svi dobra grupa i da se dobro slažu. Nemešu nitko ne zamjera to što je napravio jer su svi prihvatili da se oni vole. Soraja je komentirala da se dobro provela na tulumu. 

- Koliko se sjećam - rekla je kroz smijeh. 

Odgovri na intimna pitanja

Ukućani su dobili novi dnevni zadatak od Velikog brata. Do sutra trebaju saznati što više o svojim sustanarima. Svi su se okupili u dvorištu i međusobno ispitivali. Ema je postavljala najviše pitanja  uglavnom vezanih za seks. Tamaru je pitala koje je najzanimljivije mjesto gdje je vodila ljubav, na što je Tamara odgovorila da je riječ o vodenom krevetu. Ema je isto pitanje postavila i ostalim stanarima, no nisu svi bili spremni odgovoriti na njega. Tamara je zadirkivala Nemeša da on sigurno voli dominirati u seksu. 

- Prije svega moram poštovati tu djevojku da bi uopće bio s njom - sa smijehom joj je rekao Nemeš. 

Dušku je najteže pala kazna zbog Nemeša

Stanare je probudila Draganina pjesma 'Primadona', a Marijana se žalila Bojani da se ne osjeća dobro. 

- Kako ti je uvijek loše ujutro, a nikad pred večer - komentirala je Bojana. 

Horvat je već ujutro razmišljao o tulumu koji ih je čekao navečer, pa je poručio Duletu da će radije ići spavati ako će i na tulumu biti vezani.

- Ne mislim te po kući pijan vući - zaključio je Horvat. 

Nirmal uspješno obavlja zadatak koji je obavezan ispuniti nakon što je Dragana na njega ispalila otrovnu strijelu. 

Nakon što je Nemeš spojio svoj krevet s Marijaninim, Veliki Brat ga je pozvao u ispovjedaonicu. 

- Nisam svjesno spojio krevete. Mislim, jesam, ali nije namjerno. Navikli smo svi ležati jedni pored drugih da budemo bliže. Ispričavam se - rekao je Nemeš i pri izlasku iz ispovjedaonice ponovno razdvojio krevete. 

Između Horvata i Duška izbila je prva svađa koju su na kraju ipak uspješno riješili.

Prvi zajednički tulum stanara

Stanari su s veseljem dočekali prvi zajednički tulum otkako je Veliki Brat spojio 'otpadnike' i stanare iz luksuzne kuće. Dok su stanari uglavnom plesali, Marijana i Nemeš su sjedili na kauču i razgovarali o događajima koji ih čekaju izvan kuće. Ljubili su se pred svima. Marijana nije bila raspoložena za plesanje jer ostali nisu slušali njezinu pjesmu. Tulum je kao i obično završio u bazenu uz najdraže pjesme stanara. Soraja se također u odjeći odlučila okupati, a pritom je par puta pokazala grudi  ostalim stanarima. 

Ema se povjerila Nemešu

- Prije sam mislila da ne mogu biti voljena od strane dečkiju, mislila sam da sam ružna - rekla je Ema, a Nemeš ju je utješio i rekao da za svakoga postoji netko.

- Imala sam jednu prelijepu vezu i danas je se sjećam, ali on je nažalost krenuo krivim putem - objasnila je Ema Nemešu, dok su u isto vrijeme Soraja i Bojana razgovarale o svom odnosu. 

- Sad sam zadovoljna sa sobom, dečki ne gledaju moju visinu, nego ono što je unutra. Kad sam ulazila u kuću razmišljala sam o tome hoće li me dočekati neki zločesti ljudi. Ali rekla sam si da takvo nešto neću dopustiti - zaključila je Ema, a Nemeš joj je rekao da nije loša, nego da je samo dosadna. 

Raspoloženi Nikola, Tamara, Lester i Soraja pričali su s Velikim Bratom u ispovjedaonici. Tamara je priznala da je promijenila mišljenje o Soraji. Za to vrijeme ostali stanari su uživali u glazbi u dnevnom boravku.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga