Obavijesti

Bioenergetskim tretmanima do bolje zdravlja i jačeg imuniteta!

Bioenergetskim tretmanima do bolje zdravlja i jačeg imuniteta!
1

Biserka Blašković, zagrebačka bioenergetičarska koja se 25 godina bavi iscjeljivanjem govori o utjecaju stresa na pad imuniteta te kako bioenergetskim tretmanima djeluje preventivno

Bolest se pojavljuje kad emocionalni, psihički i duhovni stres postane previše snažan  i na taj način dovede do slabljenja imuniteta te je povećana sklonost i otvorenost virusima, bakterijama i klicama  koje postoje u atmosferi.

Bioenergoterapija je cjelovita tehnika kojom se djeluje na sve razine ljudskog bića: fizičko, mentalno i emocionalno tijelo. Djeluje se na energetsko tijelo, odnosno auru (aura je spremište energije) zatim na čakre (energetske centre). Svaka čakra vezana je za određenu žlijezdu, koja je vezana s endokrinim sistemom. Također se potiče protok energije kroz nadije, odnosno meridijane kojima teče životna energija, a ima ih 72 tisuće.

Tretmani koriste kod umora, nesanice te kod mnogih psihosomatskih smetnji kao što su depresija, neuroza ili psihoza. Vrlo su korisni kod djece kada je u pitanju loš imunitet, alergije kožnih ili dišnih putova, kod noćnog mokrenja, te kod motoričkih smetnji.

Biserka smatra da jak stres koji nastaje kao posljedica neslaganja s nečim, te žaljenje za prošlim, protkano emocijama stvara deformaciju bioenergetskog polja koja se tretmanom može popraviti.

Tretmani djeluju vrlo stimulativno što znači  podiže se tjelesna vitalnost, popravlja se imunitet, potiče se želja za životom, a osim toga stimulativno djeluje na poslovnu kreativnost.

Često puta osobe koje dolaze na tretmane bioenergije mijenjaju se, postaju pozitivnije,  tolerantnije  i strpljivije

Ravnotežu postignutu tretmanom mnogi uspijevaju zadržati duži period, a to najviše ovisi o tome da li su okružen osobama koji ih iscrpljuju, koliko stresan život vode te koliko pažnje poklanjaju prehrambenim navikama.

Više o iskustvima o radu Biserke Blašković možete naći u njenoj knjizi  „MOĆ ŽIVOTNE ENERGIJE“ koja se može nabaviti u Hrvatskim poštama i Hareomu.

Više informacija o radu Biserke Blašković možete naći na  www.hareom.hr ili Tel.01 3094 404, 098 414 749

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"