Obavijesti

Calvin Klein, Diesel... Sniženje zimskih jakni do 62%

Calvin Klein, Diesel... Sniženje zimskih jakni do 62%
8

Calvin Klein, Diesel, Gas... Mondo je samo za vas pripremio odličnu ponudu zimskih jakni, kaputa i prsluka na sniženju do 62%. Ponuda traje samo do 2.12.

Zima je pokucala na vrata, a vi još niste spremni za niske temperature? Mondo vam u specijalnoj Flash ponudi nudi muške, ženske i dječje zimske jakne, kapute, prsluke i kabanice poznatih svjetskih brandova po super sniženim cijenama. U ponudi je dostupno 16 vrhunskih brandova te ćete zasigurno pronaći idealnu jaknu ne samo za ovu, nego i za nadolazeće zimske sezone.

Calvin Klein, Gant, Diesel, Datch...

Nitko ne želi da mu zimi bude hladno pa se u prave zimske jakne uvijek isplati uložiti. No, kada vam je dostupna ponuda ekskluzivnih brandova po sniženim cijenama, prilika se ne propušta. Kvaliteta je zagarantirana, a dizajn koji nude Calvin Klein, Diesel, Gas, Enrico Coveri, Datch i ostali sigurno će vas oduševiti. 

Calvin Klein jedan je od vodećih dizajnerskih studija u svijetu kao i Diesel, a njihova je prepoznatljivost neupitna jer samo ime branda  garantira odličan dizajn u paketu s visokom kvalitetom. Ostali talijanski brandovi poput Enrica Coverija, Simionija i Gasa također vam nude odlične zimske jakne raznih boja, detalja i dizajna.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku i ove si zime priuštite zimsku jaknu vrhunskih brandova po sniženim cijenama do 62%. Specijalna akcija traje do 2. prosinca u ponoć.


Važno: Za ove akcije vrijedi produženo vrijeme dostave. Artikle dostavljamo 2-4 tjedna od završetka prodajne kampanje. U Flash ponudama nema zamjene, a ako niste zadovoljni naručenim, vraćamo novac na vaš račun.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama, a na rate American Express i Diners karticama do 12 rata, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'