Obavijesti

News

Komentari 85

Bludničio je nad vozačicom? Pohotni policajac dobio otkaz

Bludničio je nad vozačicom? Pohotni policajac dobio otkaz
3

Bivši policajac Darko Blašković (45) optužen da je bludničio nad vozačicom koju je zaustavio u listopadu 2013. kod Duge Rese. Javnost je isključena iz rasprave

VIDEO

Nisam kriv, rekao je bivši policajac Darko Blašković (45) optužen da je bludničio nad vozačicom koju je zaustavio u listopadu 2013. na cesti kod Duge Rese. Sudac Općinskog kaznenog suda u Zagrebu Zorislav Kaleb na zahtjev oštećenice i okrivljenog isključio je javnost s rasprave.

- Pitao me možemo li se nekako dogovoriti te mi rekao "Ja sam čovjek od avanture". Vratio mi je prometnu i vozačku dozvolu jednom rukom, a drugom rukom mi je prešao preko međunožja. Onda mi je rekao "Valjda sam barem to zaslužio" – prepričala je u svom iskazu tužiteljstvu vozačica. 

Ona je te noći s društvom krenula starom cestom prema Crikvenici, a kada je njihov automobil zaustavila policijska ophodnja, napuhala je 0,75 promila. Razgovor s policajcem tada je postao poprilično lascivan, odnosno insinuirao je kako se s njim može sve dogovoriti. Iako je prvo pomislila kako traži novac, tvrdi da je vrlo brzo shvatila kako policajac zapravo od nje traži seks

Nakon što joj je prošao rukom preko međunožja, šokirana je pobjegla  u automobil. Prijateljima je vrlo brzo ispričala kako je tekao razgovor s policajcem te su svi skupa dva sata poslije otišli u policijsku postaju prijaviti pohotnog policajca. On je lani u svibnju dobio otkaz u policiji i sada je nezaposlen.

Kako je pisao Večernji list, premda je protiv policajca na Općinskom sudu u Karlovcu u roku od mjesec dana podignuta optužnica, sud u Karlovcu postupak nije niti započeo. Osam mjeseci sud nije zakazao niti ročište za potvrđivanje optužnice koja je na kraju potvrđena tek u srpnju 2014. Spis je na kraju odlukom Vrhovnog suda u travnju ustupljen Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, što znači da na sudu u Karlovcu u devet mjeseci nije bila zakazana niti jedna rasprava.

Tvrdi da nije dirao vozačicu

Na ispitivanju u tužiteljstvu policajac Darko Blašković  tvrdio je kako nije dirao vozačicu. Tvrdio je kako je vozačici nakon prvog alkotesta, kada joj je količina alkohola u krvi bila malo veća od dozvoljene, rekao neka se malo odmori sa strane. Nakon pola sata drugi put joj je dao alkotest i tada je alkohol bio u dozvoljenim granicama.

- Odlučili smo je pustiti i ne oduzimati joj vozačku. Nisam je dirao, već sam joj samo vratio vozačku – pravdao se na ispitivanju u tužiteljstvu koje je za njega u optužnici predložilo kaznu od osam mjeseci zatvora. Predmet protiv Blaškovića samo je jedan od ukupno 246 spisa koja su s karlovačkog Općinskog suda prebačena na Općinski kazneni sud u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.