Obavijesti

News

Komentari 18

Novi napad na Cammeo, tvrde da je konkurencija odgovorna

Policija traga za napadačem koji je iza 21 sat u zračnoj luci Pleso neutvrđenim predmetom udario taksista Cammea. U Cammeu sumnjaju na konkurenciju

VIDEO

Policija traga za muškarcem koji je iza 21 sat napao taksista Cammea na zagrebačkom aerodromu Pleso.

Još neutvrđenim predmetom udario ga je po nozi i lakše ozlijedio. 

Glasnogovornica taksi Cammea tvrdi da i iza ovog napada na njihovog vozača stoji netko iz Udruge taksista grada Zagreba. Policija u četvrtak nije mogla potvrditi te optužbe. Taksisti iz Velike Gorice tvrde da nikakvog napada nije bilo. 

- Sletio je zrakoplov i puno ljudi je izašlo iz aerodromske zgrade prema autobusu. Stajali su kraj busa kako bi utovarili stvari, a mlađi vozač Cammea koji se parkirao na autobusno stajalište vabio je ljude da će ih on voziti. Vikao je 'Cammeo, Cammeo' i govorio da je cijena ista kao autobusa. Taksisti su ga pitali ima li narudžbu, a on je počeo vikati da smo četnici. Izmišljaju napade, pa je tako navodno napadnuti vozač Cammea pokazao policiji da ga je napao vozač BMW-a, a taj koji je pokazao vozi trudna kolegica - ispričali su u četvrtak navečer vozači VG taksija.

Naime koncesiju za obavljanje taksi prijavoza na području Zračne luke Zagreb imaju taksisti velike Gorice na čijem se području aerodrom nalazi.

- Da ja nekog povezem iz Zagreba kaznili bi me s 5000 kuna. Tako ni Cammeo ne smije uzimati putnike na Plesu. Jedino smiju voziti po narudžbi, ali tada moraju točno znati po koga su došli - objašnjavaju VG taksisti. Dodaju da svakodnevno imaju problema s taksistima Cammea.

- Stanu na autobusno stajalište, na zebru, stanu ispred nas i zatvore nam prolaz, na pješački, a parkirali su se i na parking rent-a-cara, a kad im je netko probušio gume, nas su okrivili. Često po nekoliko taksi Cammea kruži u blizini, a jedan od njih ili čak djevojka u aerodromskoj zgradi traži putnike, a nerijetko i vuku ljude za rukav. Inspekcija je sve to popisala, ali kao da je palo u vodu. Uz to i mladi vozači voze prejake aute, pa i tu krše propise - ogorčeni su VG taksisti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju
Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih
ZATVORILI CESTU ZA PROMET

Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih

Na mjestu nesreće je uz policiju stigla i Hitna pomoć te vatrogasci