Obavijesti

News

Komentari 283

Curica (1) koja je pala s kora crkve i dalje je u umjetnoj komi

Curica (1) koja je pala s kora crkve i dalje je u umjetnoj komi
8

Curica je pala s četiri metra. Nakon operacije nije mogla izdržati bolove pa su je stavili u komu. Izbezumljeni i uplakani roditelji dežuraju ispred njene sobe u bolnici

VIDEO

Počela je misa i zapjevali smo ‘Aleluja’, a onda se s kora prolomio vrisak žene, govori nam svećenik Pavao Mesarić iz malog mjesta kraj Čakovca.

Djevojčica (1) se na nedjeljnoj jutarnjoj misi provukla kroz ogradu kora i pala je s visine od četiri metra. Teško je ozlijedila glavu. Odmah su je odvezli u bolnicu u Čakovec, no ubrzo su je prebacili na hitno liječenje u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti. Operirali su je i trenutačno je u umjetnoj komi. Izbezumljeni roditelji, očajni i uplakani, svaki dan dežuraju ispred sobe bolnice očekujući vijesti o svojoj jedinici. Njeno stanje je i u srijedu bilo nepromijenjeno.

Zbog bolova su je 'stavili' u komu

- Na intenzivnoj je njezi i polako se oporavlja - rekla nam je bliska članica obitelji.

- Djevojčica se nakon operacije probudila, ali nije mogla izdržati stravične bolove pa su joj izazvali umjetnu komu. Kroz dan-dva će je početi buditi - kazao nam je djed. Dodao je kako brine i za snahu koja je u četvrtome mjesecu trudnoće.

- Naš anđeo nam strašno nedostaje. Kažu da je sad stabilno - govori nam djed, dok ga uplakana baka pokušava utješiti.

Bila je s majkom koja pjeva u zboru

- Molit ćemo. Svaku večer se molimo u crkvi - kaže baka. Djevojčica je bila s majkom na koru jer pjeva u crkvenom zboru. Svake nedjelje je bila s njom gore. Još ne znamo kako je stradala - jedva je izustio djed. Svećenik Mesarić pretpostavlja kako je curica iskoristila trenutak nepažnje nakon što su svi zajedno ustali da bi zapjevali.

- Provukla se kroz ogradu i skliznula. Vjerojatno je udarila u drvenu klupu. Otac se sjurio i primio je u naručje. Brzo su je prevezli u bolnicu u Čakovec. Bila je pri svijesti - kaže nam svećenik. Dodaje da je crkva od nedjelje prepuna.

- I u nedjelju smo, odmah poslije mise, molili za njezino ozdravljenje. Roditelji su dvije godine pokušavali dobiti bebu. Molili smo se i uspjeli. Uvjeren sam da ćemo i sad uspjeti te da će malena ozdraviti - zaključio je svećenik Mesarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 283
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.