Obavijesti

News

Komentari 0

Divljao po Dubravi: Bježao od policije i skoro pogazio ljude

Divljao po Dubravi: Bježao od policije i skoro pogazio ljude
6

Vozač Honde divljao je uličicama zagrebačke Dubrave. Vozio je u pogrešnom smjeru i umalo pogazio ljude. Na kraju je završio u odvodnom kanalu uz cestu

VIDEO

Čula sam sirene i pogledala kroz prozor. Vozač srebrnog terenca jurio je uskim uličicama, a slijedili su ga policajci. Vozio je i u pogrešnom smjeru te je umalo pogazio stariju gospođu, rekla nam je svjedokinja policijske potjere u zagrebačkoj Dubravi.

Sumanuti vozač, koji prema opisima svjedoka ima oko 60 godina, navodno je pobjegao policajcima koji su kontrolirali promet. Krenuli su za njim, a ubrzo su im došle pomoći kolege s još dva auta i kombijem. Iako su ga pokušali zagraditi u Ulici Hrvatskog proljeća, vozač ih je izbjegavao. Izmicao im je kroz jednosmjerne uličice i nije prezao voziti u suprotnom smjeru. Kad su ga umalo ulovili, popeo se autom na nadzemnu garažu i tu im je izmaknuo. Nastavio je voziti prema sjeveru, no ušao je u slijepu ulicu. Tada je skrenuo na livadu punu pješaka sa psima.

- Jurio je po livadi tik do školskog igrališta, a za njim su vozile dvije patrole. Ljudi su počeli trčati i micati se u stranu da ih ne pogazi - rekao nam je jedan očevidac.

Uporni bjegunac nije želio odustati. Provukao se kroz policijski obruč te je nastavio voziti sedam kilometara dalje prema naselju Brestje i Sesvetama. Na Brestovečkoj cesti ga je na kraju izdala sreća. U blagom zavoju i na uzbrdici izgubio je kontrolu nad svojom Hondom te je završio u odvodnom kanalu uz cestu. Policajci su ga uhvatili i priveli u postaju. U potjeri je “zaribao” jedan policijski automobil, no šteta nije poznata. Kazneno je prijavljen jer su na automobilu bile resgistarske pločice nekog drugog vozila.

Opasna potjera 

Vozač Honde divljao je uličicama zagrebačke Dubrave. Vozio je u pogrešnom smjeru i umalo pogazio ljude.

Suludi bijeg

Vozač je iskoristio splet malih uličica kako bi izbjegao zamku. Vozio je i u krivom smjeru te se uspeo i na garažu zgrade.

Bježali u stranu 

Kad je ušao u slijepu ulicu, skrenuo je na livadu u blizini OŠ ‘Dr. Ante Starčević’. Policija je tu oštetila svoj auto.

Bez žrtava

Za njim su jurila tri auta i policijski kombi. Pazili su da se ne sudare jer bjegunac nije vozio samo po cesti. Na kraju je zapeo u kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu