Obavijesti

News

Komentari 140

Mladić u Vinišću pokraj Trogira pretakao benzin pa živ izgorio

Mladić u Vinišću pokraj Trogira pretakao benzin pa živ izgorio
9

S.S. (16) je u ostavi pretakao gorivo u blizini kanistera punih goriva. Eksploziju je izazvalo iskrenje, do kojeg je moglo doći zbog velike vrućine ili zbog cigarete

VIDEO

U eksploziji u obiteljskoj kući u Vinišću kod Trogira oko 16.30 poginuo je 16-godišnji S.S., potvrdila je splitsko-dalmatinska policija. Mladić je mrtav pronađen u ostavi pokraj kuće. Članovi njegove obitelji u trenutku eksplozije bili su u drugom dijelu kuće.

Iako još nije potvrđen uzrok eksplozije, neslužbene informacije govore kako je maloljetnik pretakao gorivo u blizini kanistera punih goriva. Eksploziju je izazvalo iskrenje, do kojeg je moglo doći zbog velike vrućine ili je mladić možda upalio cigaretu. Iako je u ostavi bila i plinska boca, ona nije eksplodirala. 

Budući da je u dvorištu stajao mladićev motocikl Honda s ključevima u upravljaču, pretpostavlja se da se išao provozati. Vjerojatno je shvatio da nema goriva te u ostavu otišao pretočiti benzin. Prvi je iz kuće izletio mladićev stric. Od siline eksplozije, urušio se krov ostave. Obitelj je sama ugasila vatru.

Na mjesto događaja stigla su dva vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca koji su samo osigurali požarište. Djelatnici DVD-a Marina kažu kako se čulo nekoliko povezanih eksplozija. Na teren su izašli zamjenica općinske državne odvjetnice u Splitu te inspektor zaštite od požara. Policija osigurava mjesto događaja. Očevid je u tijeku.

Susjedi iz zaseoka Greben, koje broji pedesetak stanovnika, kažu kako je S.S. bio dobar i vrijedan momak. U kući je živio s bakom, djedom, roditeljima i starijom sestrom. Tragedija je cijeli zaseok obavila tugom. Rodbina i prijatelji pokušavali su utješiti roditelje i sestru, dok se iz kuće čulo bakino naricanje. Shrvanoj majci su u pomoć priskočili i djelatnici Doma zdravlja.

- Ovakvu tragediju ne pamtimo u našem mjestu. Jadan momak, tek je počeo živjeti - rekao je susjed sa suzom u oku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'
POLUGE VLASTI

Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'

Plus+ NOVI EXPRESS Uvid u kuloare Banskih dvora, gdje se ispod glasa analiziraju najnoviji detalji dogovora s DP-om, premijerovo raspoloženje i ono što dolazi u trećemu mandatu