Obavijesti

News

Komentari 44

Hrvatski pomorac (24) nestao je s broda u blizini Singapura

Hrvatski pomorac (24) nestao je s broda u blizini Singapura
1

Mario Boko (24) nestao je prije četiri dana na brodu Atlas japanske kompanije NYK pri uplovljavanju u singapursku luku. A prije dva dana trebao se vratiti kući

VIDEO

Mladić je bio kadet, a na brod se ukrcao početkom listopada prošle godine. Upravo se u Singapuru trebao iskrcati s broda i vratiti kući, ali je misteriozno nestao pri samom uplovljavanju.

Odmah nakon nestanka kapetan broda obavijestio je hrvatsko veleposlanstvo u Jakarti, a uskoro je obaviještena i mladićeva obitelj. Ipak, obitelj je ogorčena jer im se već tri dana nitko ne javlja i nemaju nikakve informacije o tome što se zapravo dogodilo. 

Brat nestalog pomorca rekao nam je kako su svojim kanalima uspjeli nešto doznati.

- Ono što sigurno znamo je da je nestao oko 21 sat po tamošnjem vremenu. Navodno je neposredno prije nestanka viđen na mjestu na kojem uopće nije trebao biti. Naime, cijelo je putovanje proveo na zapovjednom mostu jer je bio časnički pripravnik, a pri uplovljavanju navodno je viđen nekoliko paluba niže, iako tamo nikad nije išao. Navodno je i nekome rekao kako ide večerati te se spakirati. Prema našim saznanjima, od salona do kabine nije ni stigao - rekao nam je mladićev brat i dodao kako je cijeli slučaj potpuno “mutan”:

- Ono što nam najteže pada je da ništa sigurno ne znamo, a nitko nam ništa i ne govori. Evo, već je treći dan od nestanka, a mi nemamo nikakvih informacija o tome kako napreduje istraga i radi li se uopće na tome - rekao je brat nestalog pomorca.

Predrag Brazzoduro iz Sindikata pomoraca rekao nam je da još ništa službeno ne znaju osim da je mladić, koji je s još jednim Hrvatom koji je trenutačno na putu za Hrvatsku, bio na brodu i nestao te da ga još traže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.