Obavijesti

News

Komentari 153

Huligan davio i Kovača, htio je znati koji je od njih Vrbanović

Huligan davio i Kovača, htio je znati koji je od njih Vrbanović
3

NAPAD NA DELEGACIJU HNS-a: Izbornika su huligani uhvatili 'u kravatu', a jedan od njih je išao od jednog do drugog člana HNS-a i ispitivao ih tko je Vrbanović

VIDEO

Iako su iz Hrvatskog nogometnog saveza htjeli cijeli slučaj huliganskog napada na delegaciju HNS-a ublažiti, očevici kažu da nije bilo bezazleno kako žele prikazati. Maltretiranje je trajalo više od 15 minuta, a divljaci su napali i hrvatskog izbornika. 

Najstariji u grupi prvo je sam prišao delegaciji i počeo ih optuživati da su mamićevci, uz uvrede i riječi kako brane čast Hajduka, s čije su se utakmice iz Rovinja vraćali. Izašao je, a ubrzo se vratio s pratnjom. Jedan od huligana išao je do svakog člana HNS-ove delegacije, osim ljupke gospođe Ive Olivari, s jednim pitanjem: “Jesi li ti Damir Vrbanović?”.

Istodobno je do Nike Kovača stigao drugi huligan i uhvatio ga “u kravatu”. Pomislili su da se došao fotografirati s izbornikom, no počeo ga je sve jače stiskati. Da im namjere nisu nimalo normalne, shvatili su kad su divljaci nasred restorana prevrnuli stol za kojim su sjedili.

Situacija je postajala svakom minutom sve napetija, jedan od huligana žestio se na sve, a ostali su samo čekali da netko iz saveza bilo kako reagira pa da čoporativno nasrnu na njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Shvatili su to u delegaciji, pa su na sve načine pokušavali smiriti situaciju. Neshvatljivo je samo što u savezu žele sve minorizirati, a prijavljena je samo šteta na autu

No Nikša Martinac, koji je zadužen za ulaznice, dobio je nogom u bubrege, a potom i rukom po glavi. Pale su mu i strgale se naočale, a izvršnog predsjednika saveza Damira Vrbanovića, kad su shvatili tko je, pogodili su plastičnom bocom. 

Osim te “manje” materijalne, šteta je i onaj strah te neugodnost koju su pretrpjeli ljudi kojima je jedina “mana” to što rade u nogometnom savezu. 

Za beskrupulozne huligane oni su u ponedjeljak bili samo “mamićevci”, njegovi poslušnici i plaćenici.

Napadače su uhitili 20-ak kilometara dalje, a nakon iskaza koji su dali policiji produžili su u Split na sastanak s čelnicima Hajduka.

Kovač: Ovo nije dobra slika, to je sramota

Jedinstven je to u utorak primjer bio, izbornik i delegacija saveza u hrvatskom su gradu cijelo vrijeme bili u pratnji policije.

- Kao državljaninu Hrvatske ovo smatram sramotom. Gubimo na rejtingu, gledao sam talijanske i njemačke medije i ovo nije dobra slika - kaže Kovač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag