Obavijesti

News

Komentari 4

I njima je vruće: U pet napada psi grizli ljude, zaklali kozu...

Na Hvaru je njemačku državljanku (46) pas ugrizao za bedro i nanio joj lakšu ozljedu. Kod Trogira pas je napao lovočuvara (60) i ugrizao ga za desnu potkoljenicu

VIDEO

U splitsko-dalmatinskoj županiji u nedjelju su psi čak pet puta napali, što ljude, što druge pse i životinje. 

Pas pasmine gordon seter, vlasništvo R.B.(39)  iz Splita, usmrtio je u nedjelju oko 11 sati  jorkširskog terijera u parku u Jelsi na Hvaru. Bio je bez nadzora, a terijera je vlasnica vodila na povodcu. Seter ga je izgrizao svuda po tijelu i nanio mu smrtne ozljede. 

Pas napao njemačku državljanku

Istoga dana u 22.30 sati u Vrbovskoj na Hvaru pas nepoznate pasmine i bez pratnje vlasnika napao je njemačku državljanku Adel H.A.T.(46). Ugrizao ju je za desno bedro i nanio joj lakšu tjelesnu ozljedu.

Kraj Imotskog napao hrvatski ovčar

Hrvatski ovčar je u nedjelju u 18 sati u mjestu Ručice na imotskom području ugrizao M.P.(16). Htio ga je pomaziti po glavi, a dobio je manje ozljede. Slijede policijski izvidi jer je pas bio bez nadzora.

Mješanac napao lovočuvara

Mješanac, vlasnika M.P.(63) iz Solina, je u okolici mjesta Marina kod Trogira napao lovočuvara Branka Š.(60). Bio je bez nadzora i ugrizao ga za desnu potkoljenicu. Ozljede su lakše.

Posavski goniči zaklali kozu

Dva posavska goniča u nedjelju oko 15.30 sati u zaseoku Čista kod mjesta Gradac zaklala su kozu. Vlasnik J.M.(29) pustio ih je tumaraju.

Utvrđuju se okolnosti. Vlasnicima pasa koji su bili bez nadzora slijede prekršajne prijave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'

SLAVONSKI BROD - Jaka grmljavina nakon toga je počeo padati led i kiša. Jedno pet minuta sigurno. Uništeno mi je cvijeće i jagode, kazala je čitateljica. Slavonski Brod pogodilo je snažno nevrijeme. DHMZ je najavio da će tijekom dana prevladavati sunčano vrijeme uz moguće lokalne pljuskove sredinom dana, pretežno na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na Jadranu jugozapadni vjetar.

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači
PREDSTAVNIK ŠVICARSKE

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači

Nebinarna osoba je osoba čiji se rodni identitet i/ili ekspresija ne podudaraju s rodom koji joj je pripisan pri rođenju, navodi portal Dugineobitelji...
VIDEO U Velikoj Gorici snimili su prašinski vrtlog: 'Ma to je baby tornado za doček Baby Lasagne'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO U Velikoj Gorici snimili su prašinski vrtlog: 'Ma to je baby tornado za doček Baby Lasagne'

VELIKA GORICA: Snimka je nastala ne pretjerano daleko od zračne luke na koju slijeće Baby Lasagna, pa su se neki odmah našalili "Evo ga, baby tornado za doček Baby Lasagne"... Kako navode specijalizirani portali, ova pojava traje kratko, najčešće do jedne minute...