Obavijesti

News

Komentari 108

Ima li ljubav granica? Izrezala muža, on tvrdi da je i dalje voli

Ima li ljubav granica? Izrezala  muža, on tvrdi da je i dalje voli
5

Na Županijskom sudu u Sisku počelo je suđenje Indijani Vukičević (44) koju se tereti da je 2. prosinca 2012. nožem pokušala ubiti svog muža Gorana Božića (35)

VIDEO

Ja je još volim, nije ona ništa kriva, sam sam se ozlijedio, svjedočio je u srijedu na Županijskom sudu u Sisku Goran Božić. Njegovu nevjenčanu suprugu Indijanu Vukičević (44) tužiteljstvo tereti da ga je pokušala ubiti. Ona je, pak, hladno slušala njegov iskaz, kao da je se to uopće ne tiče. 

Na sud su je doveli iz pritvora s lisicama na rukama. 

Prema optužnici, Indijana i njezin suprug Goran Božić (35) bili su 2. prosinca prošle godine kod prijatelja u kući u predgrađu Petrinje. S njima su bile još dvije osobe, te su se cijelu večer opijali. 

Indijana je, u jednom trenutku, dohvatila nož iz kuhinje i napala Gorana. Jednom ga je ubola u prsa te ga je više puta zarezala po rukama, trbuhu i licu. Nanijela mu je teške ozljede opasne po život

Pijani supružnici počeli su se svađati i naguravati, a Indijana je, u jednom trenutku, dohvatila nož iz kuhinje i napala Gorana. Jednom ga je ubola u prsa te ga je više puta zarezala po rukama, trbuhu i licu. Nanijela mu je teške ozljede opasne po život. 

Zahvaljujući brzoj intervenciji, liječnici su ga uspjeli spasiti. Indijani su poslije izmjerili 1,94 promila alkohola u krvi, a pijana su bila i oba svjedoka događaja, od kojih je jedan uspio pozvati Hitnu pomoć. 

No Božić je, na ročištu u srijedu, kazao da ga ona nije ozlijedila nožem. 

- Sklon sam suicidu i već sam se prije pokušao ubiti. U namjeri da se ubijem skakao sam i s kupskog mosta, ali sam preživio i ozlijedio noge - uvjeravao je Božić sudsko vijeće kojim predsjeda sutkinja Melita Avedić pokušavajući zaštititi ženu koju voli.

Nije joj prvi puta: Indijana je  prije sedam godina u gostionici poznaniku dva puta zabila nož u prsa. Zbog tog napada odležala je četiri godine

Indijani Vukičević to nije prvi put da u svađi poteže nož. Tako je prije sedam godina u gostionici u sisačkom naselju Caprag nožem napala muškarca s kojim je bila u društvu. Slično kao i s Božićem, Indijana se pijana posvađala s poznanikom, potegla nož te ga dvaput ubola u prsa. Nanijela mu je teške ozljede te je zbog toga bila osuđena na četiri godine zatvora, koje je odležala, a policija ju je više puta prijavljivala. Ima i desetak kaznenih djela. Njezini poznanici kažu da je iznimno agresivna kad popije te da zna burno reagirati. 

'Ležao je u krvi, a u ruci je imao nož'

Dobro se sjećam te intervencije. Muškarac je ležao na trbuhu u lokvi krvi, a u ruci je imao nož. Uzeo sam ga i maknuo, kazao je Luka Čučković na nastavku suđenja Indijani Vukičević (44) za pokušaj ubojstva nevjenčanog supruga. 

Na Županijskom sudu u Sisku u četvrtak su svjedočili djelatnici Hitne pomoći, medicinski tehničar Čučković i liječnik Željko Borovina, koji su 2. prosinca 2012. pomogli ozlijeđenom Goranu Božiću (35). Imao je više porezotina po tijelu te ubodnu ranu na prsima, koju su ugledali tek kad su ga okrenuli. 

Bio je gol do pasa, odjeven u hlače. Odmah smo krenuli zaustaviti krvarenje. Nije bio pri svijesti, a nije ni disao - rekao je dr. Borovina

- Bio je gol do pasa, odjeven u hlače. Odmah smo krenuli zaustaviti krvarenje. Nije bio pri svijesti, a nije ni disao - ispričao je dr. Borovina. 

Dodao je da mu se čini da je vidio nož kraj tijela, no sve mu je u magli jer je bio usredotočen na pacijenta. Nakon što su mu dali infuziju, došao je svijesti. 

- Bio je dosta nemiran, čak i agresivan, htio je ustati. Govorio je koju krvnu grupu ima, te da je bio u Legiji stranaca. Čak je prijetio da nas obojicu može srediti jednim potezom - kazao je Čučković. 

Indijana je u četvrtak tražila i dobila dopuštenje Županijskog suda da je suprug posjeti u pritvoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa