Obavijesti

News

Komentari 2

Jeste li ih vidjeli? Nestalo 10 ljudi, među njima je i bračni par

Jeste li ih vidjeli? Nestalo 10 ljudi, među njima je i bračni par
8

Ako ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba, policija moli da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192

VIDEO

Policija još uvijek traga za Jasminom Amićem, Josipom Bumbarom, Marinom Elez, Valentinom Jukićem, Ankicom Mesler Kezele, Ljiljanom Oršošem, Jurajem Pavlovićem i Martinom Zorkić.

U posljednjih tjedan dana nestalo je još 10 ljudi među kojima je jedan bračni par i troje maloljetnika.

Anica Matić (77) visoka je 160 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Anica se u četvrtak, 25. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Stenjevačka, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u šarenu haljinu.

Dinko Golem (79) visok je 185 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Dinko se u nedjelju, 20. srpnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Braće Domany, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu košulju, tamne hlače i crne cipele. 

Jelena Jurković (15) visoka je 160 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, male zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Ispod nosa ima madež. Jelena se u subotu, 19. srpnja, udaljila s adrese u Okučanina, Vrbovljani, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plave hlače i tenisice. 

Milan Novaković (61) visok je 180 centimetra, ima ravnu sijedu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Milan je u srijedu, 23. srpnja, putovao vlakom, ali nije izašao u mjestu Strizivoda gdje je trebao izaći. 

Anne-Cecile Pinel (23) je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kovčavu kosu, velike zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevom boku ima teteovažu u obliku molekula i na licu ima puno madeža. Ima poteškoća sa sluhom te u oba uha nosi slušni aparat. Anne-Cecile je francuska državljanka i govori francuskim jezikom. Anne-Cecile se u ponedjeljak, 21. srpnja, udaljila iz kampa u Tržiću Primišljanskom, grad Slunj, odlazeći u šetnju nakon čega joj se gubi trag. U trenutku odlaska bila je odjevena u široke hlače, svijetlu majicu i crne čizme. Ima sa sobom smeđu torbicu. 

Škurte Spasoli (18) je visoka 152 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Škurte na desnoj strani nosa ima piercing. Škurte se u petak, 18. srpnja, udaljila s adrese u Rijeci, Mihačeva Draga, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava i crne hlače. 

Nikolina Oršuš (15) je visoka 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nikolina se u srijedu, 16. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Nazorova, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crne tajice i ljubičastu majicu.

Ivana Adamović (62) ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe. Ivana se u subotu, 19. srpnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, u nepoznato sa svojim suprugom Mirkom osobnim automobilom marke Citroen C3 slavonskobrodskih registracijskih oznaka. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Mirko Adamović (69) ima prosijedu kosu. Mirko se u subotu, 19. srpnja, udaljio s adrese u Slavonskom Brodu, u nepoznato sa svojom suprugom Ivanom osobnim automobilom marke Citroen C3 slavonskobrodskih registracijskih oznaka. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Vinko Trstenjak (62) je visok 165 centimetara, kestenjastu kosu i čeonu ćelavost, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Vinko je u ponedjeljak, 21. srpnja, u mjestu Mursko Središće, preplivavao rijeku Muri, međutim na do druge obale rijeke nije stigao. Bio je odjeven u sive kupaće gaće.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"