Obavijesti

News

Komentari 45

Jeste li ih vidjeli? Nestalo 13 ljudi, među njima i curica (14)

Jeste li ih vidjeli? Nestalo 13 ljudi, među njima i curica (14)
8

Ako ste vidjeli nestalu osobu policija moli da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete 192 ili da se javite u postaju

VIDEO

Nestali.hr objavili su u petak kako je pronađena nestala  Mia Ćosić. Također su objavili kako je proteklih tjedan dana nestalo 13 ljudi. 

Dragana Slanček (16) je nestala 12. siječnja. Dragana je visoka 154 centimetara. Ima kestenjastu valovitu kosu i kestenjaste velike oči, okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu slova. Ona se 12. siječnja udaljila s adrese u Bedekovčini.

Anamaria Ćosić (16) se također 12. siječnja udaljila s adrese u Bedekovčini i od tada joj se gubi trag. Anamaria je visoka je 170 centimetara, ima svijetloplavu valovitu kosu, kestenjaste oči, ovalnog je lica i slabije je tjelesne građe.

Nebojša Gvozdić (41) se 14. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Hrastin prilaz 2. Nebojša  je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i ovalnog je lica. Ima tetovažu škorpiona na desnom ramenu i tetovažu prstena na lijevoj ruci.

Ivana Kižlin (18)  se 15. siječnja udaljila s adrese u Rijeci i od tada joj se gubi svaki trag.  Ivana je visoka 158 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Nije poznato u što je bila odjevena. 

Marica Haračić (44) se 16. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Barčev trg bb i od tada joj se gubi svaki trag. Bila je odjevena u krem jaknu dužine do ispod struka, plave traperice i imala je smeđe gojzerice.  Marica je visoka 177 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe.

Nikolina Oršuš (14)  se 12. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70a. Nikolina je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, crne oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, zimsku jaknu i tenisice.

Lana Okun (16)  se 12. siječnja udaljila s adrese u Bedekovčini i od tada joj se gubi trag. Lana je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu valovitu kosu, zelene velike oči i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. 

Branka Vuga (15) se 13. siječnja udaljila s adrese u Rijeci i od tada joj se gubi trag. Branka je visoka 170 centimetara, ima plavu, ravnu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, crnu vestu s kapuljačom dugih rukava, izlizane plave traperice i imala je crno-žute tenisice.

Razija Čavalić (17) se 14. siječnja udaljila s adrese u Novoj Gradiški, Gaj 15a. Razija je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom i plave hlače.

Stjepan Jakovljević (21)  se 13.1. udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 i od tada mu se gubi trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Kristijan Radojčić (40) se 11. siječnja s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta 29 u nepoznato. Kristijan je visok 180 centimetara i ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice i plavo-bijelu jaknu na pruge.

Neven Miler (34) se 12. siječnja udaljio s adrese u Rijeci i od tada mu se gubi trag. Neven je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglog je lica i jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđu jaknu s krznom i plave traperice. Nosio je crne cipele i ruksak.

Veronika Loborec (16) se 17.1. udaljila s adrese u Zagrebu, Savska cesta 192 u nepoznato. Veronika je visoka 170 centimetara, ima crnu, ravnu kosu, svijetloplave velike oči, okruglog je lica i jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, sive kožne tenisice s ljubičastim vezicama i nosila je crvenu torbu.

Ukoliko ste vidjeli nekoga od ovih nestalih osoba policija moli da posjetite profil nestalog ili nestale u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi