Obavijesti

News

Komentari 13

Jeste li ih vidjeli: Proteklog je tjedna nestalo sedam ljudi

Jeste li ih vidjeli: Proteklog je tjedna nestalo sedam ljudi
7

U zadnjih tjedan dana nestali su Rama Neđmije (16), Ivan Kiš (26), Jela Lončar (84), Mateja Porubić (28), Dragana Slanček (16), Monika Tomić (31) i Nenad Vučković

VIDEO

U zadnjih tjedan dana od 14 nestalih pronađeno je pet ljudi. Policija još uvijek traga za Martinom Mašić, Valentinom Gašparom, Božidarom Ježom, Ivanom Ćosićem, Nikolinom Udorović, Lucom Šimić, Miom Ćosić, Anamariom Ćosić i Jelom Barbulović.

U zadnjih tjedan dana nestalo je još sedam ljudi.

Rama Neđmije (16) je  visoka 160 centimetra, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Rama je u ponedjeljak, 24. lipnja, otišla s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, plavu majicu i tenisice.

Ivan Kiš (26) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i slabije je tjelesne građe. Ima madež na lijevom ramenu. Ivan je u subotu, 22. lipnja otišao s adrese u Višnjevcu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku. 

Jela Lončar (84) je visoka 160 centimetara, ima sijedu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Jela je u nedjelju, 23. lipnja, otišla s adrese u Bakru, Hreljin 24 u nepoznato. Nije poznato u što je u trenutku nestanka bila odjevena. 

Mateja Porubić (28) je visoka 170 centimetra, ima crnu kosu i tetovaže na lijevoj ruci i prsima. Mateja se u petak, 21. lipnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. Nije poznato u što je u tom trenutku bila odjevena.

Dragana Slanček (16) je visoka 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Dragana je u subotu, 22. lipnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Monika Tomić (31) je  visoka 180 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Monika je u nedjelju, 23. lipnja, otišla s adrese u Sinju, Otok dalmatinski u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u duge crne hlače, bijelu majicu kratkih rukava i crveno-crne sandale. 

Nenad Vučković (46) je visok 180 centimetara, ima prosijedu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nenad je u ponedjeljak, 24. lipnja otišao s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnu odjeću i crne tenisice.    

Ako ste vidjeli nekoga od gore navedenih nestalih osoba ili imate bilo kakvu informaciju o njihovom nestanku, policija moli da nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...