Obavijesti

News

Komentari 8

Jeste li ih vidjeli? U prošlom tjednu nestalo je sedam ljudi

Jeste li ih vidjeli? U prošlom tjednu nestalo je sedam ljudi
7

Od osam nestalih iz prošlog tjedna, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Sašom Amićem, Nenadom Balogom, Valentinom Čontom i Ivanom Šalić

VIDEO

Od  osam  nestalih  osoba  iz  prošlog tjedna, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Sašom Amićem, Nenadom Balogom, Valentinom Čontom i Ivanom Šalić.

Nikola  Cojkić  (19)   se  u subotu, 24. siječnja, udaljio adrese u Zagrebu, Selska cesta 132, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Tomislav Kampuš Kurečić (18) je visok 185 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Tomislav  se  u  subotu,  24.  siječnja,  udaljio  s adrese u Zagrebu, Nijemčanska 14, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u vestu i traperice.

Lorena Knezić (18) je visoka 168 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe te je pogrbljenog hoda. Lorena  se  u  četvrtak,  29. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u svijetlosmeđu jaknu s kapuljačom, krem gležnjače dok je sa sobom nosila plavi ruksak.

Ivona Maljak (16) je visoka 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ivona se u ponedjeljak, 26. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Selska cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ira Nuber (18) je visoka 170 centimetara, ima valovitu crnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ira  se  u subotu, 24. siječnja, udaljila s adrese u Osijeku u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu jaknu, crne tajice i tamne tenisice.

Kristijan Pintač (30) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Kristijan se u petak, 23. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu jaknu i traperice.

Dragana  Slanček (18) je visoka 154 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ima tetovažu slova na lijevoj nozi Dragana se u utorak, 27. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ukoliko ste vidjeli neku od osoba molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"