Obavijesti

News

Komentari 347

Kao čopor pasa: Taksisti su izgrizli ženu i njenog supruga

Kao čopor pasa: Taksisti su izgrizli ženu i njenog supruga
3

Četvorica pijanih taksista Cammea u nedjelju napali su Biserku, supruga Miroslava (57) i zeta Adnana (30). Nasrnuli su na njih i više od 30 minuta ih ganjali po tržnici

VIDEO

Grizao me, grizao! Bilo bi normalnije da me ošamario, ali ne. On me ko pas grizao i napadao, sa suzama u očima govori Biserka Cibulić (51).

Četvorica pijanih taksista Cammea u nedjelju oko 15 sati napali su Biserku, supruga Miroslava (57) i zeta Adnana (30). Nasrnuli su na njih i poput čopora pasa više od 30 minuta ih ganjali po tržnici na zagrebačkoj Dubravi.

- Završavali smo s poslom na štandu s odjećom. Dva muškarca u uniformi Cammea došla su na plac. Jedan je otkopčao hlače i počeo mokriti. Rekla sam mu da nije red da ja tu stojim, a on da piša po meni kad je u blizini slastičarnica - govori Biserka (51).

Pijani taksist na to je podivljao i počeo urlati: “Kravetino stara! Gdje bi ti pišala da moraš droljo!”. No nisu stali na uvredama. Drugi je muškarac nasrnuo na Biserku i počeo je gurati. U pomoć su joj odmah priskočili suprug i zet.

- Počeli su se stvarati niotkuda. Njih četvorica su nasrnula na mene. Jedan me udario šakom u glavu i srušio na pod - govori uzrujano Miroslav.

Adnan ih je pokušavao skinuti s Miroslava, pa su i njemu počeli prijetiti.

- Bježali smo po tržnici, a oni su trčali za nama i vikali da će nas razbiti. Jedan mi je zavrnuo ruku i ugrizao me za lice. Drugi put me do krvi ugrizao za ruku - plačući nam je rekla Biserka.

Pokušavala je nazvati policiju, ali ju je jedan taksist zgrabio i zaprijetio da će je cijelu polomiti.

- Uspjela sam se istrgnuti i pozvati policiju. Došle su tri patrole. Na kraju su i njih napali - rekla je.

Policija je privela Ž. G. (41), koji je imao 2,35 promila alkohola u krvi, I. K. (26) koji je imao 1,86, D. K. (25) s 2,34 i N. Z. (37) s 0,29 promila. Dobili su prekršajnu prijavu.

Cammeo je osudio njihovo ponašanje. Kažu da iako nisu bili na dužnosti, neoprostivo je što su učinili u njihovim uniformama. Dat će im trenutačni otkaz. 

Priopćenje Taxi Cammea

Tvrtka Taxi Cammeo najoštrije osuđuje nasilno i sramotno ponašanje četvorice svojih vozača koji su u nedjelju, 25.11.2012. godine na tržnici u Dubravi, fizički nasrnuli i ozlijedili prvo stariju gospođu, a potom i nekoliko osoba koje su gospođi priskočile u pomoć. Iako vozači o kojima je riječ nisu bili na službenoj dužnosti, nedopustivo i neoprostivo je da u uniformama tvrtke vandaliziraju gradsku imovinu, a potom i fizički napadaju osobe koje ih u tome nastoje spriječiti. Ponašanje ovih pojedinaca u potpunosti je suprotno svim pravilima, vrijednostima i bontonu tvrtke te će sukladno tomu vozačima biti uručen trenutni otkaz. Osim toga, tvrtka Taxi Cammeo u potpunosti suosjeća sa oštećenim osobama u ovom incidentu te će pokrenuti sudski postupak za ishođenje naknade štete, fizičke i duševne.

Kako bi unesrećenima pružili maksimalnu podršku i u potpunosti izrazili žaljenje radi navedenog događaja, predstavnici Taxi Cammea posjetili su tokom jučerašnjeg dana gospođu Biserku i njezinu obitelj u njihovom privatnom domu“

Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 347
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"